1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Arcade a RROD!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dzikiskunks, Czerwiec 27, 2008.

  1. dzikiskunks

    dzikiskunks Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy przytrafił się komuś z was RROD na Xbox Arcade z HDMI? Bo słyszałem, że podobno płytę główną Falcon produkuje inna fabryka, w której Chińczycy potrafią lepiej lutować, co sprawia, że te konsole są mniej awarjne od starszych wersji :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zomg

    zomg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox Arcade a RROD!

    Temat poruszany milion razy.Arcade jak każdy Xbox może złapać RRODA ale szanse na to są już znikome ,gdyż posiada on technologię 65 nm(mniejszy pobór mocy i mniesza ilosc wydzielanego ciepła) i nowe chłodzenie.Wszystko powiedziane trzeba zamknąć ten temat.
     
  4. dzikiskunks

    dzikiskunks Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Xbox Arcade a RROD!

    Dzięki za odpowiedź.
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Xbox Arcade a RROD!

    wracajac do pytania

    arcade ma taka sama awaryjnosc co premium i elite z tego samego okresu produkcyjnego

    i kropka taka odpowiedz powinna pasc
     
  6. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Xbox Arcade a RROD!

    Jak ostatnio zauwazylem wy bardzo mylicie pojecie ROD a wylutowanie sie GPU . ROD to moze byc takze problem z napieciem (0001) , problem z zabootowaniem , problem z napedem itd. W arcade tez sie moga zdarzyc .
     
Wczytywanie...

Poleć forum