1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox arcade bez lite-on

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez trolejbus, Lipiec 14, 2008.

  1. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Witam.
    Chcę kupić xbox 360 arcade ze sklepu internetowego. Zna ktoś dobry serwis oferujący taniego xa (do 800zł), aby nie był z lite-on. Dzwoniłem na xboxonline ale wersje które mają są z lite-on więc odpada. Może jakieś inne propozycje? (Gdyby ktoś chciał sprzedać używanego to na gg:7711989 :*)

    // A co byście powiedzieli na to:
    Kod:
    http://www.allegro.pl/item398479472_xbox_360_arcade_hdmi_falcon_65nm_raty_nowe_.html
    Będzie można to przerobić i pocinać na kopiach zapasowych? Proszę o w miarę szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    Jest to Falcon 65nm z 23.06.2008 co znacza że ma zamontowany napęd lite-on nieprzerabialny.
     
  4. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    To może poleciłby ktoś dobry internetowy sklep lub coś w Lublinie gdzie dostanę xa arcade przerabialnego ;)?
     
  5. krystusw

    krystusw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    Takie x`y w sklepie to teraz prawie niemożliwość :( Ja kupowałem wcześniej bo wiedziałem że za jakiś czas będą one praktycznie nie do kupienia no chyba, że używane. Zakupiłem w czerwcu (5 - 12 nie pamietam dokładnie) i jest on produkcji MARZEC, a wiec 3 miechy po produkcji znalazł się w sklepie. Natomiast lite-on`y są z kwietnia wiec po 3 miesiącach czyli w lipcu powinny znaleźć się w sklepie czyli teraz... Teraz sklepy mają te z kwietnia, bo z marca są sprzedane. Może w supermarkecie znalazłby jakiś starszej produkcji. Ciężko bęzie coś znaleźć, jak nie to trzeba używanego, ale od zaufanego człowieka.
     
  6. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
  7. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    A są jeszcze jakieś sklepy pokroju Media Markt, lub internetowe oferujące nowe X360 Arcade z napędem Benq ?
     
  8. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
  9. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    Poszaleli z tymi cenami.
    Kupiłem już premium z lutego miesięczny za 750zł.
     
  10. krystusw

    krystusw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    Jak ktoś jedzie na oryginałach to zarobi trochę choćby na 2 pady, sprzeda bez lite-on`a, zyska dobre 200 zł i ma w prezencie jedną gierkę nówkę.
     
  11. potrus7

    potrus7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. potrus7

    potrus7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    No tak, ale zwróć uwagę na to, że to jest premium.
     
  14. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Xbox arcade bez lite-on

    czytajcie ze zrozumieniem opisy aukcji!!! wersja bez HDMI
     
Wczytywanie...

Poleć forum