1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Arcade Czy da się instalować gry ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kazimirek, Maj 27, 2011.

  1. Kazimirek

    Kazimirek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć ! Jak widać jestem nowy na forum. Przeszukałem całkiem sporo tematów , a i tak nie wiem czy da się Instalować gry na Xboxie 360 Arcade czy nie . Jeżeli tak to prosiłbym o jak najprostsze wyjaśnienie jak to zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrCybucH

    MrCybucH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak najprostsze? Kupić HDD bo jak kupiłeś arcade to nie ma w zestawie hdd
     
  4. tomekcom

    tomekcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zainstalujesz poniewaz xbox 360 arcade ma zbyt małą pamiec 256mb lub 512mb. mozesz kupic dysk twardy hdd i wtedy bedziesz mogl instalowac.
     
  5. Kazimirek

    Kazimirek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak jak najbardziej
     
  7. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Po prostu dokup dysk do konsoli najlepiej na allegro :)
     
  8. Kazimirek

    Kazimirek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sama Się ta opcja pojawi z instalacją ?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak. Nic nie bedziesz musial robic.
     
  10. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Tak, pod przyciskiem "Y" będzie pisało informacje o grze i tam zainstaluj na dysku twardym (hdd)
     
  11. Kazimirek

    Kazimirek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum