1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX arcade - HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chudasu, Sierpień 9, 2011.

  1. chudasu

    chudasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich :D Własnie założyłem konto, bo cały czas zastanawiam się nad jedną rzeczą... Szukałem w waszej wyszukiwarce, ale nie moge nic na ten temat znaleźć...

    Chodzi o to, czy istnieje jakaś przejściówka do Xbox'a Arcade która pozwalała by go podłączyć do telewizora przez HDMI. Jak pewnie wiecie mogę go w tej chwili połaczyć tylko za pomocą zwykłego kabla audio-video... Przy większym telewizorze jakość obrazu przy takim połączeniu pozostawia wiele do życzenia ...

    Z góry dzięki !!
    Chudasu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
  4. chudasu

    chudasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za szybką pomoc i do tego wyszukanie aukcji na allegro ;)

    Jeszcze jedno pytanie... Czy po podłaczeniu Xbox'a Arcade tym kablem będzie duża różnica w jakości porównując na przyklad z xboxem Elite podłaczonym kablem HDMI ?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kabel component umożliwia przesył sygnału w jakości HD, tak jak hdmi
     
  6. chudasu

    chudasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to mistrz ! Dzięki PANOWIE ! :D

    PS. nawiązując do twojego avatara blazejp, widziałeś to ? :D

    [​IMG]

    Pozdr!
     
  7. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale przeciez w xboxie arcade masz wejscie hdmi
     
  8. chudasu

    chudasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie... Były 2 rodzaje Xboxa Arcade... Bez wejścia i Z wejściem

    Z wejściem (Arcade Jasper)
    [​IMG]
    i zwykły arcade. Wygląda tak samo tylko bez wejścia HDMI....
     
Wczytywanie...

Poleć forum