1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox arcade motywy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek6949, Czerwiec 5, 2010.

  1. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy mozna wgrać do xboxa arcade motywy mam 512 mb pamieci wewnetrznej soft 7171
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Można za pomocą pendrive ( musisz mieć najnowszy dash) lub ściągnąć z xbl.
     
  4. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Można, zainstaluj NXE v2.0.9199, sformatuj USB Stick'a pod X-klockiem, potem Xtafem wrzuć sobie motywy zwykłe lub premium nie ma znaczenia na USB i potem przenieś sobie na memorkę z poziomu konsoli.
     
  5. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli mozna ale na najnowszym sofcie
     
  6. hajducek

    hajducek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak
     
  7. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    szkoda wgrywać softa 9199. jak masz 7171, lepiej zamontuj sobie JTaga i będziesz mógł odpalić na konsoli wszystko
     
  8. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no ale mam konsole 2009.08.04 wiec z tego co mi wiadomo to za młoda.
     
  9. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Data może być nawet 2006. Numer dash'a się musi zgadzać.
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Data produkcji tez musi byc odpowiednia, a jego konsola jest "za mloda". Poza tym musi miec ten odpowiednia wersje cb.
     
  11. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok, zwracam honor. Nie pomyślałem o tym cb :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum