1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox ARCADE nowy 560 zł? Opłaca Sie?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez czeslavek, Grudzień 18, 2008.

  1. czeslavek

    czeslavek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Będąc dzisiaj w Sklepie zauważyłem Xbox 360 Arcade za 560 zł, jako iż od dawna bije się z myślą czy kupić Xbox-a zainteresowałem się. Jest do Wersja na Falconie mimo iż sprzedawca zapewnia mnie ze świeżo przywiezione ;)
    I teraz mam takie pytanie czy opłaca się go kupować czy lepiej kupić używanego premium? Promocja trwa do 31.12. Wiem ze na pewno będę musiał kupić Dysk oraz Wi-Fi. Pytam was jakbyście wy postąpili.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Jeżeli są jakieś dodatkowe gry to warto. Ja ostatnio kupiłem Arcade z dwoma dodatkowymi grami za 600 zł, nówka w media expert.
     
  4. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    no ale do arcade musisz dokupić sobie lepszy kabel jeszcze ... jak masz nówke teraz ze sklepu to zapewne ma HDMI wiec taki kabel musisz kupic bo na composite jest przykra jakość + ewentualny zakup dysku
     
  5. czeslavek

    czeslavek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to w arcade dają kabel HDMI - composite czy HDMI - HDMI ?
     
  6. grazynka

    grazynka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie dają hdmi, trzeba dokupić
     
  7. Botlam

    Botlam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zazwyczaj dają kabel composite z przejściówką na scart/euro. Jakość nie jest zła i na dobrym telewizorze CRT gra się bardzo dobrze (weż natomiast pod uwagę że w przypadku zwykłego CRT rozdziałka będzie w 480i, chociaż trafiają się również jeszcze modele CRT hd-ready).
    Jeżeli masz jednak telewizor LCD to faktycznie będzie trzeba zainwestować w dobry kabelek hdmi lub vga.
     
  8. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    kabel component i hdmi umowlizwiaja gre na 1080p? hdmi raczej tak ale czy component tez?
     
  9. Botlam

    Botlam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hdmi na pewno, component też tylko że nie każdy odbiornik akceptuje sygnał 1080p z analogowego kabelka. Tak więc jeśli naprawdę chcesz full HD to lepiej zainwestować kilkadziesiąt złotych w dobry cyfrowy kabel.
     
  10. Monny

    Monny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W jakim to sklepie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum