1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox arcade nowy pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez staniols, Styczeń 19, 2010.

  1. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam xboxa arcade z 2009 roku 04.24 i wie ktos jaki on ma naped albo jak sprawdzic ??:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wydaje mi się , że liteon v2 .
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Potwierdzam to v1
     
  6. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Liteon v1 :)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zapoznaj się z tym!

    LINK
     
  8. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Przepraszam :(
     
  9. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra :p dzieki a powiecie mi jak sprawdzic jeszcze bo wiecie pojde do kolesia a on mi powie ze v3 i zaplace wiecej :p a jak sprawdze to sie moge z nim klucic
     
  10. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    musisz rozerbrac konsole i na napedzie bedzie pisac 7xxxC i to jest v1 a v2 8xxxC a v3 napewno nie masz bo one wychodza dopiero od wrzesnia
     
  11. Radon

    Radon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A z czerwca to jaki napęd?
     
  12. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lipa z lekka nie rozbieram bo narusze plombe a nie ma innych sposobow ?
     
  13. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    raczej nie ale nie masz sie czego obawaic bo v3 na pewno nie masz a to czy v2 czy v1 to raczej roznicy chyba w cenie przerobki nie robi
     
  14. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Mam z taką samą datą produkcji i to raczej v1, bo jak kupowałem w czerwcu to były problemy z przerobieniem v2
     
  15. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Ja mam z maja i to jest na 100% v1.
     
  16. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki dzieki ziomki :p tylko teraz musze znalez kolesia co przerabia :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum