1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox ARCADE przerobka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartus34, Styczeń 5, 2014.

  1. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam kupiłem dzis od znajomego Xboxa ARCADE rok produkcji 2011 dal mi gry i np fifa idzie 2012 ale juz slleping dogs nie i podobno mowil zebym wgral nowa aktualizacje ja niestety jestem zeilony w tym temacie i nie wiem jak to zrobic prosze o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tylko Sleeping Dogs nie działa czy jeszcze jakieś gry?
    PS. Podaj wersję dasha.
    Ustawienia konsoli > Dane systemowe.
    Będzie pisać: 2.0.xxxxx.0
     
  4. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Tzn mam tylko WRC Fife 12 i Slleping Dogs i tylko ona nie dziala a jest plytka nie porysowana ani nic
    2.0.16537.0
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dasha masz prawie najnowszego. Powiedz mi jeszcze jaki błąd wywala podczas uruchomienia gry.
     
  6. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dysk nie jest obsługiwany a jak dam ok to w lewej gorze w okienku pojawia mi się obrazek slleping dogs
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie wiesz może jakie LT tam jest 2.0 czy 3.0 ?
    Jeżeli gra jest dobrze nagrana to być może coś z laserem albo być może LT 2.0 + cicha aktualizacja i gry XGD3 nie chcą działać.
     
  8. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wlasnie nie wiem jakie LT bo nie wie on sam
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj nagrać jakąś grę XGD3 pod LT 2.0. Jeżeli zadziała to masz 2.0, jeżeli nie to 3.0.
     
  10. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A na jaka plyte to nagrac i jak to zrobic ? Tak jak mowilem jestem zielony w xboxach ;<
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Pobralem gre i dziala mi czyli mam 2.0 ?
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No skoro nagrałeś poradnikiem pod 2.0 i wszystko OK no to pewne, że masz 2.0 :)
     
    1 osoba to lubi.
  14. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  16. bartus34

    bartus34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Czyli np Fife 14 musze pobrac moze byc ta WYMODEROWANO ?

    orso6// Nie wklejaj linków do torrentów!!!
     
  17. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na forum jest zakaz publikowania linków do piratów.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Fify 14 nie wypalisz, gdyż ma CIV'a (tak samo 13). Znajdź jakąś inną grę w XGD3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum