1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez muniek131, Marzec 8, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Mam pytanie czy Xboxy Arcade były produkowane bez złącza HDMI? Czy tylko i wyłącznie z HDMI?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zależy od wersji płyty głownej
     
  4. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wszystkie arcade ma HDMI Core niema HDMI Arcade to takie lepsze Core
     
  5. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
  6. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    prawdopodobnie tak bo był już z Banjo ale 100% pewności nie mam bo nie ma daty ;]
     
  8. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Kurcze taka okazja ;D
     
  9. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ale w sumie musiałbyś doliczyć do tego zasilacz no ale i tak wyszło by taniej tyle że nie wiadomo czy sprawna
     
  10. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Jak pytałem to jakiś koleś dal mu w zastaw za gotówkę, i jak ją odrobi konsola ma wrócić spowrotem do niego, ale że nie odrobił to konsolę sprzedał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum