1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tadeo, Wrzesień 21, 2010.

  1. Tadeo

    Tadeo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie

    Jak kupię xboxa arcade to grafika i dzwięk będzię taka sama jak na xboxie slim lub premium?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Tak, nie ma znaczenia wersja konsoli. Chyba, ze podlaczysz zwyklym kablem, a nie HDMI.
     
  4. Tadeo

    Tadeo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak kupię arcade to będę miał to samo jak bym kupił slima lub premium tylko że taniej i zmniejszym dyskiem tak?Jak są jakieś różnice jeszcze to proszę wymienić.
     
  5. maciekl15

    maciekl15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pionki
    różnica jest taka że w Arcade nie masz dysku wcale,
    po drugie masz kabel tylko AV a nie HD, ewentualnie HDMI jak to jest w przypadki Elite.
    nie ma Headseta czyli tych słuchawek do rozmów,
    opcjonalnie tylko jeden pad a nie dwa jak to jest w przypadku Elite
    jeżeli masz troche więcej grosza to upoluj sobie Elite niekoniecznie slima
    nie będziesz żałował bo koszt konsoli zwróci się bardzo szybko wtedy gdy nie będziesz musiał dokupywać co chwile
    następnych akcesoriów których nie ma Arcade
     
  6. Tadeo

    Tadeo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.A jak wychodzą teraz gry na xboxa to one będą chodzić na wszystkie xboxy arcade itd.?

    2.Jak jest np.xbox jasper to znaczy że to jest xbox przerobiony na piraty?

    3.Jak chce pograć przez live gold i nie mam slima tylko premium lub arcade to muszę jakiś kabel podłączyć?
     
  7. maciekl15

    maciekl15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pionki
    ad1. tak
    ad.2 Jasper to model płyty głównej, ta akurat jest jedną z lepszych o ile nie najlepszych bo się tak nie przegrzewa, i nie nie jest przerobiony jeżeli nie ma wgranego Iextrem
    ad.3 w każdym przypadku potrzebne do podłączenia jest kabel Ethernet albo Wi-fi adapter w konsoli
     
  8. Tadeo

    Tadeo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ten kabel ethernet mam podłączyć jedną część do xboxa a drugą gdzie?(nie mam routera)
     
  9. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dział jest do opisywania problemów z forum a nie z konsolą. Temat kosz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum