1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox bez Hdmi a podłączenie Hdmi.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Palik, Luty 12, 2009.

  1. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Witam mam pytanko. Czy jak mam xboxa bez hdmi czy moga w jakiś sposób obojętnie jaki podłączyć go pod hdmi. Może przejśćiówka czy cos . Z góry thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niestety taka wersja nie obsługuje cyfrowego przesyłu, jedynym porządnym podłączeniem w takim wypadku jest Component.
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
  5. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Polecam Kupno kabla z wyjsciem komputerowym (takim jak monitor) obraz jest idealny jesli chodzi o jakość
     
  6. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    KUP kabel COMPONENT. Praktycznie żadnej różnicy miedzy HDMI a COMPONENT i to i to jest cyfrowe. Tylko musisz miec org. kabel od wersji PREMIUM z wyjsciem optycznym i kabelkami component albo taki sam innej firmy.
     
  7. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Mam Component oryginalny :) Dzięki wszystkim za info :) PzdR
     
Wczytywanie...

Poleć forum