1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox bez tych 6 długich śrób w środku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kaziu_yo, Marzec 27, 2010.

  1. kaziu_yo

    kaziu_yo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgrywałem znajomemu nowe ixtreme wszystko poszło dobrze jednak z pośpiechu zapomniałem mu wkręcić tych długich śrubek co trzymają m.in. napęd:) Jakie mogą być tego skutki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patrix

    Patrix Banned

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rewal...
    Wiesz, nie powinno być groźnych skutków jeśli konsola będzie stała poziomo.Ja grałem na otwartym xboxie i nie zauważyłem żadnych drgań DVD.. Ale dobrze by było otworzyć xbox'a ( chyba że założyłeś już plomby ) . Pozdrawiam
     
  4. kaziu_yo

    kaziu_yo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no własnie założyłem plomby i oddałem konsole, jak wróciłem do domu zauważyłem że leży na stole 6 śrub. Jak nie ma żadnych groźnych skutków to się lepiej nie przyznaje bo siara;]

    Jak będzie stał pionowo też chyba nie powinno nic być bo ta blaszka od obudowy dociska napęd? A może i nie?
     
  5. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Tylko jak odda na gwarancje i rozkręcą a tam brak 6 śrubek? :) Ciekawe jak zareagują :D
     
  6. kaziu_yo

    kaziu_yo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zanim będzie wysyłał na gwarancje to pewnie da mi żebym mu wgrał oryginalne fw to mu oddam śrubki z powrotem
     
  7. BioShocK

    BioShocK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem otóż grałem sobie w Battlefield Bad Company 2 i nagle na ekranie pojawiły się takie jakby kreski z góry na duł nie wiem co to jest czy to wina konsoli czy kabla lub telewizora normalnie jak się gra w obojętnie jaką grę wszystko ładnie widać tylko te wkurzające kreski z góry na dół przez cały ekran nie widać ich tak bardzo ale jak np w grze jest coś czarne to już to zaczyna przeszkadzać bo widać je bardzo co robić pomocy!
    Sory że tu piszę w tym temacie ale jak chcę stworzyć temat to pisze że nie mogę czy coś w tym stylu.Pozdrawiam!
     
  8. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bioshock: To raczej nie kabel, szykuje Ci się e74 lub rrod. Te kreski nazywane są artefaktami. Jak masz gwarancje wyślij konsole do serwisu.
    Co do śrub lepiej powiedz mu wprost że zapomniałeś o nich i powiedz ze mu je przykręcisz od razu, plomba odejdzie za drugim razem równie łatwo i nie martw się o klej jeszcze będzie funkcjonował. Poza tym nie ma sensu przywracać fw do stock.
     
  9. BioShocK

    BioShocK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a e74 to co to za bład? jesli nie mam na gwarancji co robic pomóż!
     
  10. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    A moje pytanie brzmi po co mu zakładałeś plomby? Skoro i tak przy wgrywaniu oryginalnego softu trzeba będzie je znowu zdejmować.
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zeby nie zaschly?

    Naped sie trzyma na tunelu w srodku wiec jest git :).
     
  12. szkodnik

    szkodnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam co do tych śrub to ja bym je wkręcił na twoim miejscu. Ja niechcący ukręciłem jedna śrubkę przy składaniu mojego iksa i teraz niestety ten napęd lekko drży. A po 2 jakby nie patrząc to te śrubki trzymają obudowę iksa
     
  13. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    bioshock jest temat o rrodach i e74 , poszukaj a tematu nie mozez zalozyc bo jestes swiezakiem i masz od tego specjalny dzial
     
  14. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Co ci uschnie ? :D , wystarczy nakleić na papier, po innych naklejkach i można trzymać latami.

    A tylko czekać aż konsola będzie wpadać w wibracje, które przeniosą się na napęd i płyte. Będzie słychać znajomy odgłos rysowania nośników heheh
     
  15. kaziu_yo

    kaziu_yo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No w sumie masz racje, jakoś nie myślałem nad tym... Ale lepiej nakleić na konsole niż miałby się gdzieś zawieruszyć
     
  16. kaziu_yo

    kaziu_yo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    A co do tych śrubek jednak mu je oddam i przykręcę
     
  17. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Po primo edytuj posty, a nie jeden pod drugim, a tak wgl, do tematu, lepiej wkręć śruby, chociażby, gdy będzie ten Twój kumpel oddawał na gwarancję, to reakcja M$, gdy zobaczą, że nie ma 6 śrub, może być różna. Mówisz, że wkręcisz, bo on i tak Ci ją odda, gdy będzie oddawał na gware, ale zawsze możliwość, że zapomnisz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum