1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox brak IP

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez _Pr0_, Styczeń 22, 2016.

  1. _Pr0_

    _Pr0_ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    13
    Witam, mam problem z podłączeniem mojego Xbox'a do internetu aby przesyłać pliki przez FTP. Mianowicie kabel z konsolki podpięty jest do routera, tylko że konsola pokazuje IP 0.0.0.0. Nie mogę przez to połączyć się przez fillezille, dodam że dash to UnleashX a chip to Xecuter 2.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kstanek

    kstanek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Router nadaje sam IP, czy masz na sztywno wpisywane w inny sprzęt? Wpisz na sztywno IP takie jak masz w komputerze a końcowe cyfry dodaj np. o 30 więcej żeby nie zrobić kolizji z innym sprzętem korzystającym z routera.
     
  4. _Pr0_

    _Pr0_ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    13
    Zrobiłem reset routera i samo się ustawilo ;D Także można zamknąć. W sumie nie zakładając kolejnego tematu czy jest coś w stylu xlinkai tyle że wgrywane od razu na xboxa

    Wytapane z "Sony Xperia M4 Aqua"
     
  5. wega68

    wega68 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Kobieta
    Czy na xbox (zwykły) potrzebne jest jakieś płatne konto Gold ( tak jak w przypadku x360 i Xone), by grać multiplayera. Czy wystarczy dostęp do internetu i orginalne gry.
     
  6. _Pr0_

    _Pr0_ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    13
    Jeśli masz przerobionego to nie potrzebujesz oryginalnych gier, ale za to potrzebujesz programu xlinkai. Niestety już mało kto gra, a jeśli to wszyscy siedzą na halo 2.

    Wytapane z "Sony Xperia M4 Aqua"
     
Wczytywanie...

Poleć forum