1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox classic pomocy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez jochny62, Kwiecień 13, 2016.

  1. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam od razu przejedz do tematu nie dawano zakupiłem xbox classic z padem i przewodem zasilającym bez kabla av i tu jest problem taki kabel na aukcjach allegro koszt 40zł 30zł i moje pytanie jak np posiadam kable av od ps2 czy jest możliwość przerobienia go np przylutowanie chichy bezpośrednio do płyt głównej jak jest taka możliwość to prosił bym o zdjęcie lub schemat gdzie mam szukać sygnału video i audio na płycie głównej :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3921
    Polubienia:
    2000
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bardzo mało prawdopodobne by ktoś tak kombinował ale jak bardzo chcesz to wystarczy wpisać av xbox classic schematic w google grafika i masz schematy ;)
     
  4. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi tu bardziej o fotkę gdzie mam przylutować dany kabel np video audio na płycie głównej lub do jakich punktów na wejściu av
     
  5. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo nie chce mi się wydawać 40 zł za głupi kabel av
     
  6. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naprawdę nie ma nikogo kto by mógł mi pomóc
     
  7. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    870
    Polubienia:
    507
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podejrzewam, iż mało osób tutaj para się "druciarstwem"
     
  8. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    druciarstwem he . nie chodzi mi tu o jakieś mody tylko o pomoc w znalezieniu na płycie głównej sygnału video i audio żebym mógł przylutować cholerne chiche
     
  9. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma tu jakiegoś elektronika czy kogoś co zna się na tych xbox classic co by dał mi jakieś foto płyty głównej xbox classic i gdzie mam szukać tego sygnału video i audio ze bym mógł przylutować te chiche bo nie mam zamiaru wydawać za głupi kabel 40zł [ps Krzyś1190 nie chodzi mi tu o lutowanie kabli od ps2 chichy do xbox tylko chodzi mi zdjęcie płyty głównej skąd wychodzi sygnał video i audio powiem ci tak szukałem i na zagranicznych forach i nic znalazłem a co do shematu jestem zielony chodzi mi tylko oto zeby ktoś mi dał foto płyty głównej xbox classic z zaznaczonymi póktami gdzie wychodzi sygnał video a gdzie audio oto mi chodzi
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 14, 2016
  10. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3921
    Polubienia:
    2000
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ta bo tu co drugi lutował kabel od PS2 do XBC ;D
    Na PL forach takich modów nie znajdziesz ale jak byś miał trochę chęci to na zagranicznych już tak co po 2 minutach szukania mnie przekonało znajdując podobny temat ale ty nie masz chęci dostałeś podpowiedz użyj schematu złączą do tego przyda się miernik, zobacz jak idą ścieżki od zacisków na mobo i działasz.
     
  11. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    870
    Polubienia:
    507
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale co to za oszczędność ehhh :confused:
     
  12. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    682
    Polubienia:
    177
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    kurde, mam gdzieś na dysku obrazek z takim schematem...ale nie chce mi się szukać.
    edytuj posty, nie śmieć.
     
  13. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze f1older jak masz gdzieś na dysku foto jak to zrobić to prosił bym cie o wrzucenie takiego fota jak byś mógł
     
  14. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    660
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Pisz do Majstra z forum na pewno Ci pomoże
     
  15. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mógłbyś mi dać na niego jakieś namiary bo nie jestem tutaj stałym bywalcem wiec nie wiem gdzie go mam szukać
     
  16. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    660
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Napisz do mnie pw
     
  17. jochny62

    jochny62 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam temat do zamknięcia i dziękuje za wasze odp dzięki koledze
    wojek gacek który mnie skierował do pana majster udało mi się zrobić av na chichach
     
  18. jonyx

    jonyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz jakiś schemat też by mi się przydał ,bo kupiłem xclassic be kabla jak go włączę bez niego to miga power nie wiem czy sprawny jest. Jak by mi się udało sprawdzić czy dobry wtedy bym zainwestował w kabel.
     
  19. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pełno takich kabli jest na allegro.
     
  20. jonyx

    jonyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wiem, ale za konsole z padem i chipem amd duo x2(jak się okazało) dałem 30 pln, tak że kupno kabla za jakieś 40-50 zeta do niesprawdzonej konsoli średnio mi się podoba ( wiem że to nieduże pieniądze ale zawsze to jakieś pieniądze) jak bym sobie na krótko chinchem podpiął był bym pewny że działa wtedy mógł bym inwestować, ale znalazłem Majstra mam nadzieje że on mi pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum