1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox.com nie nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Blehehehe, Grudzień 6, 2010.

  1. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czemu polskie forum na xbox com nie działa ?
    działa u was ?

    Server Error in '/' Application.
    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>


    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  4. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mnie też, może spróbuj przez inną przeglądarkę.
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie działa bo wpisujesz "xbox.com"

    wpisz "www.xbox.com" i wszystko będzie ok :)
     
  6. Polaczek2009

    Polaczek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sławno
  7. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie na Firefoxie. Nie podał jakiej używa przeglądarki i ty się nie odzywaj jak nie wiesz co piszesz.
     
  9. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    jeśli na firefoxie wpiszesz xbox.com to może wyskoczyć error - napisz na początku www. wtedy działa elegancko
    pamiętajcie że strona Xboxa jest robiona pod microsoftowską przeglądarkę (Internet Explorer)
     
  11. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jakby co, to chwilowo używam Internet Explorer i jak wpisywałem xbox.com, to był ten sam problem co u Ciebie. Wpisałem Home - Xbox.com - Xbox.com i wszystko okej.
     
  12. lewar44

    lewar44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem ten sam problem
     
Wczytywanie...

Poleć forum