1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox core czy warto???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jondero12, Marzec 31, 2010.

  1. jondero12

    jondero12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    radom
    siema taj jak w temacie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Moim zdaniem nie warto,jest gorszy niż podstawowa 360 (szczególnie graficznie),nie posiada wyjścia HDMI ,ogólnie gorsza ,zostaje jeszcze kwestia za ile? ;>
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    zależy za ile,ale moim zdaniem ,nie warto
     
  5. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    nigdy w życiu nie kupuj starej konsoli szczególnie Xboxa360 to wywalenie w błoto kasy. Lepiej dozbierać i kupić Jaspera.
     
  6. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma już wersji Core (została zastąpiona Arcade). Nie opłaca się kupować starych modeli. Nie dość, że mają gorsze płyty główne to jeszcze nie mają portu HDMI. Więc lepiej kup sobie wersję Arcade z płytą główną Jasper.
     
  7. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Nie wnosicie nic nowego do tematu...
     
  8. Magnum45

    Magnum45 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie warto.W zestawie Core'a jest PRZEWODOWY pad,brak HDMI,stara płyta główna,dysku nie ma,jest pilot(ale to taka pierdółka którą przełączasz kanały w TV i odtwarzasz multimedia w X360,ale nie służy do grania ^^,a przecież padem równie dobrze m.in.odpalisz muzykę czy puścisz slajd [fotosów] ;d).Uzbieraj na Arcade Jasper albo na Elite Jasper(sam zamierzam kupić na początku wakacji).
    Cóż,dla mnie temat został wyczerpany,ale została jeszcze jedna kwestia(zauważona przez Push The Tempo)
     
  9. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Nie kupuj stare chłodzenie ....
    Pozbieraj z kilka lat dni miesięcy . I KUP jaspera
    a jak coś to kup używanego arcade i tyle !!!
     
  10. Marinox

    Marinox Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie warto może ci paść nawet po 2 dniach. Core są piekielnie awaryjne oraz nie mają ciekawych rzeczy w zestawie. Nie mają dobrego chłodzenia więc musiałbyś zainwestować w jakieś urządzenie chłodzące.
     
  11. Stoned PL

    Stoned PL Banned

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
  12. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Jeśli jest z gwarą, nowy, tak do 500 stów to się nawet opłaca. Zepsuje ci się oddasz i dostaniesz z polepszonym chlodzeniem.
     
  13. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Sam mówisz, że ktoś nic nie wnosi, a jesteś na tyle głupi, że twierdzisz, ze CORE ma gorszą grafikę ^^ (przecież to też jest podstawowa 360, tyle, że gorszy zestaw i mobo <o ile wiesz co to znaczy mobo...>
     
  14. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Myśle, że już lepiej kupić używanego Arcade Jasper.
     
  15. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
    Szczerze strata pieniędzy tak jak reszta uważam iż nie opłaca Ci się kupować no chyba że za 200 zł to akurat ale szczerze jakbym miał już dać ponad 300 zł to wole dozbierać nawet te 200 i kupić używanego arcade ;) z core będzie tak będziesz(masło maślane) musiał kupić sobie coolera a kolejny minus to jak już wcześniej napisano brak wejścia hdmi
     
  16. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Jak za male pieniadze to warto przynajmniej po to by wyciagnac czytnik
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak lepiej kupić nową, lub używkę jaspera. Zadna konsola nie ma wejścia hdmi
     
  18. jondero12

    jondero12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    radom
    nom macie racje mam już x'a takiego po tuningu ma wynmienione chlodzene przerobione extreme 1.6.1 nowy napęd pad bezprzewodowy data produkcji 2008 czerwiec i kolo pisal ze to core co robić i myśleć o tym??
     
Wczytywanie...

Poleć forum