1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Core System I Pad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JuzekGuzek, Kwiecień 11, 2010.

  1. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    Witam, mam problem kupiłem xboxa core, niestety w zestawie nie było pada. I teraz nasuwa się pytania, czy jak kupie pada pod wersje Premium Lub Arcade Lub Elite (przewodowego lub bez) to czy on będzie działał, funkcjonował pytam się ponieważ nie chcę stracic moich pieniędzy oraz kupic niedzialającego prosze o szybką pomoc :shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Będzie działał, kupuj śmiało, nie ma różnicy czy pad będzie od Arcade, Premium czy Elite.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Do wszyskich wersji jest ten sam pad. W core standardowo pady są przewodowe, a w elite czarne i to jedyna różnica.
     
  6. abbot

    abbot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tej chwili do arcade (dawniej core) dodawany jest już bezprzewodowy.
     
  7. Light

    Light Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie kupuj, zrób ten manewr z... "zepsutym padem do xboxa". Gdzieś na forum to już było omawiane.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Niestety to już przeszłość, teraz trzeba wysyłać zepsutego :) a w ogóle autor tematu ma xboxa 360 core który na pewno nie ma już gwary.
     
  9. Light

    Light Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hehe, no to się chyba obudzili ile mają padów za 140zł w plecy ^^ temat do zamknięcia :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum