1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox czy to jasper? itd.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mysciak, Luty 11, 2011.

  1. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć kilka rzeczy
    1. Czy to jest Jasper? Xbox 360 NOWY+ Pad + DYSK 60 GB -WROCŁAW (1456615719) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
    2. Czy ogólnie to dosyć dobra oferta jak model do przeróbki
    3. Czy jeżeli skorzystałbym z oferty przeróbki od tego faceta a potem odpalę konsolę i spróbuję stworzyć gamertag ( avatara z avhievementami) to będzie banik ? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    1. Poproś gościa o zdjęcie wejścia od zasilacza i pokaż TU
    2. Nie wypowiadam się
    3. W nowym oprogramowaniu możesz zrobić avatara(ubranka itd) i mieć osiągnięcia w trybie OFFline
     
  4. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    3. Ale stworzyć sobie avatara i achievki w trybie offline???

    4. To jeszcze raz czy jeżeli dostanę przerobioną konsolę I NIE BĘDĘ ŁĄCZYŁ SIĘ Z INTERNETEM mogę zrobić sobie avatara i żeby mi naliczało achievementy?? WAŻNE
    Down@

    Nie zrozumiałem ani słowa...
     
  5. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    3. aviewki noramlnie a cichy chyb atez ale nie jestem pewien
     
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Tak offline :) się da, ale tylko awatara i zdobywać achivki. Gamertag tylko online.
    Co do konsolki to raczej jasper arcade z dołożonym dyskiem z falcona premium. Co do ceny się nie wypowiadam, można porównać z innymi aukcjami :D
    Co do przeróbki to każda "gruba" konsola to dobry materiał na takie akcje :p
     
  7. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Niech pokaże zdjęcie od wejścia na zasilacz to Ci powiemy czy JASPER
     
  8. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    bez internetu achievmenty beda zaliczane, nie martw sie o bana dopoki nie podlaczysz do neta
    na lt+ jeszcze chyba nikt nie dostal bana nawet po podlaczeniu do internetu :p
    zgaduje ze jasper :], kumpel ma takiego wlasnie jasperka tez z 60' ;]
     
  9. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    pytaj sie o date produkcji konsoli, a propos za te pieniadze nie oplaca jej sie kupowac
     
  10. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    10.Źle sformułowałem ostatni raz się zapytam. :D NIE MAJĄC NIC ZROBIONE NA KONSOLI OPRÓCZ PRZERÓBKI mogę bez łączenia się z internetem zrobić sobie avatara i gamertag do naliczania achievementów ( wcześniej nic nie miałem żadnego gamertaga itd.)

    WAŻNE PROSZĘ DAM DZIĘKUJĘ ITP.
     
  11. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Musisz mieć "nowy" dashboard (aktualizację NXE) w konsoli wraz z wgranymi avatarami (polecam max. 2.0.12611) Achivki wchodzą nie zależnie od wszystkiego i są przypisane do konta na którym grasz - nawet offline.
    Gamertag tylko online, bo to taki sieciowy identyfikator do Twego konta z konsoli.

    Prościej się już nie da, chyba :)
     
  12. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale achievementy zliczają się na gamertagu nie? A żeby założyć gamertag trzeba być online tak? :(

    15. A czy ten LT+ jest całkowicie niewykrywalny? Czyli mogę się łączyć z netem by zrobić gamertag bez bana ?
    22. "Achivki wchodzą nie zależnie od wszystkiego i są przypisane do konta na którym grasz - nawet offline."
    Ale to konto trzeba stworzyć online?
    Podziękuję once again :)
    Piernicze wiem jestem ciężkokapujący no ale wybaczcie :D

    Dla mnie to bardzo ważne.
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Profil na konsoli robisz bez polaczenia z internetem, mozesz ich zrobic ile chce. Zeby pograc online zaklasasz profil na live (moze byc ten sam co na konsoli).

    A co do wykrywalnosci to jak to dokladnie jest to nikt nie wie.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  14. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    To ja odpowiem inaczej. :)
    Jak będziesz miał konsole to załóż na niej profil offline. Będzie opcja na zrobienie avatara. Potem włącz jakąś grę i pograj chwile, a na pewno wpadnie Ci jakiś achivement.
    Co do gamertaga to jest tylko bajer do chwalenia się po sieci tym co już osiągnąłeś (nawet grając offline). Mając konto na live wszystko przeniesie się z automatu.

    Tak od siebie zapytam - ile Ty masz lat (10?) żeby nie umieć od kilku postów przeczytać ze zrozumieniem co się do Ciebie pisze!

    P.S. Strona ze zdjęciem nie wchodzi.
     
  16. adi61

    adi61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up
    Nie oplaca sie ... bodajrze nowke slim 4gb za 700 zł na allegro kupisz ...
     
  17. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Tak dysk będzie pasował. To na pewno jasper ( na litku v3) bo ma zasilacz 150 W (12 A) i 256 MB wbudowanej pamięci :). Cena niestety nie rewelacja.
     
  18. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Chlopie za 800zl to ty masz nowego slima 4gb albo uzywanego elite jasper z dyskiem 250gb lub dodatkami , NIE KUPUJ bo sie nie oplaca
     
  19. JacoR0

    JacoR0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra piszecie że się nie opłaca. Używki nie chce ponieważ nigdy nie wiadomo co dostane. Slima tez nie bo nie da się go przerobić a pierwsze co będę robił to przerabiał konsole. Popatrzcie też na to że Ja już posiadam dysk twardy a więc ten będę sprzedawał liczę że co najmniej za 150zł go sprzedam czyli konsola wyniosła by mnie jakieś 650zł. Czy w tym przypadku się nie opłaca??
     
  20. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    za dysk 120gb dostaniesz najwyzej okolo 100zl, jezeli masz dysk to kup sobie normalnego Arcade jasper'a
     
  21. JacoR0

    JacoR0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że na allegro normalny Arcade kosztuje 750zł najtańszy nowy. A więc wole dołożyć te 50zł i mieć czarną konsole ponieważ mi się bardziej podoba :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum