1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox czyta gra jako audio

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yamaha_PL, Lipiec 1, 2011.

  1. Yamaha_PL

    Yamaha_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem gre (resident evil 5) w agbx wszystko super, po nagraniu, gdy wkładam ją do konsoli, czytaj ją jako płytę audio, wie ktoś o co chodzi ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką masz przeróbke?
     
  4. Yamaha_PL

    Yamaha_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    a przypadkiem nagrywając grę nie wybrałeś plik *.iso?
     
  6. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmmm musisz przerobić na wave 3

    Albo jak kolega wyżej napisał mogłes zaznaczyć plik iso
     
  7. Yamaha_PL

    Yamaha_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przed nagraniem przerobiłem na wave 3, czy da sie coś z tym teraz zrobić ??
     
  8. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm,ale jak sprawdzałes ABMX'em po paczowaniu to on naprawił obraz i może dlatego nie działa. W jakiej ty to kolejności robiłes?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zmień wave na 2 (wave 3 jest dla ixtreme 1.6).
     
  10. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Dokładnie jak pisze Ciesiel91
    1.4 - 1.51 na wave 2 .

    Tą już nagraną płytkę zostaw , na wyższym Ixtrime będzie chodzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum