1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox czyta gre jako film???

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez pawlakgsu, Czerwiec 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pawlakgsu

    pawlakgsu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczytno
    witam.

    mam wlasnie taki problem z gra x-men origins nagralem na verbatimie wszystko elegancko zakonczone sukcesem wlozylem do konsoli i zonk mam ixtreme 1.6 .

    dodam jeszcze ze podczas sprawdzania kampatybilnosci z ixtreme bylo ze nie jest kompatybilne ale jakim programem zrobilem 3rdwave czy cos takiego i bylo wszycho git no lecz niestety

    i nie wiem ocb:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    jeśli patchowałeś obraz to ci nie zadzała na 1.6.
     
  4. pawlakgsu

    pawlakgsu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczytno
    tzn ze zrobilem blad jezeli patchowalem bo w xdvd multi bylo niekompatybilne z ixtreme taa?

    to jak jest komunikat ze niekompatybilne to mozna niby normalnie nagrac ?
     
  5. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie,uruchamiasz ABGX360,jak wsie jest OK to nagrywasz,jak gdzies pisze NOT VERIFIED to znaczy ze cos nie tak
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak pisze not verifired to znaczy ze nie ma obrazu w bazie. błędy na żółto sa do zaakceptowania. jak wywala bledy na czerwono to wtedy jest cos nie tak z obrazem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum