1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Dashboard Kinect nieoficjalnie!!! Xbox LIVE?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez dziend0bry, Październik 1, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Pytanie do tych, co instalowali beta dashboard (NIEOFICJALNIE)
    Czy możecie się DZIŚ łączyc z XBL? Bo prawdopodobnie ma działać od dzisiaj, tylko akurat u mnie wywala krzyż przy polowie testowania Xbox LIVE, i nie wiem czy to czasem nie problemy z konfiguracja..
    sprawdzcie!!

    TYLKO CI, KTORZY MAJA NIEOFICJALNY DASHBOARD KINECT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    a z jakiej racji ma byc taka możliwość? Bete daja na konkretna konsolę. Twoja nie jest w programie więc live nie będziesz miał i tyle.
     
  4. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Trzeba czekać na oficjalną wersję a nie bete...
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    no tak, ale nie tylko ja zainstalowałem tę bete, bo jest ona ogolnodostepna (w internecie pełno tego jest)
    jak wyjdzie oficjalny dash, i wrzucę go na pendrive, to zaaktualizuje mi bez problemów?
     
  6. davidzgierz8484

    davidzgierz8484 Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zgierz
    Dolaczam sie do pytania.
     
  7. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    zaktualizuje bez problemów - oficjalny nowy dash ma nr 2.0.12581.0 a beta 2.0.12416
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Originally Posted by dziend0bry
    does not work xbox live

    Of course not, this is from the preview program. Everyone that uses this update and isn't in the preview program will lose access to live until its official release in November.

    In order to stop more complaints about people updating and losing access to live, could XBOX HACKER or an admin/mod edit the post with this message This will disable your Xbox Live access until the dashboard is officially released, you have been warned.
     
  9. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica

    a jeśli w internecie się pojawi 2.0.12581.0 a ja go ściagnę i zainstaluje to bedę mógł się łączyć z xbox live? czy to nadal beta na wybraną konsolę?
    New Dashboard 2.0.12581.0
     
  10. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    troszkę źle to napisałem - 2.0.12581.0 to beta z dostępem do xbl dla testerów (potwierdzone) 2.0.12416 to pierwsza beta (już nie aktualna)

    pewnikiem 2.0.12581.0 zostanie zastąpiona finalną wersja dasha który wyjdzie w listopadzie
     
  11. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nigdzie nie mogę znależć wersji bez avatarów. Tak samo było z poprzednią wersją. Może ktoś pomoże:)
     
  12. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    zauwazyles, ze piszemy te same posty na GT i tym forum?
    ok,a jesli wyjdzie 2.0.12581.0 nieoficjalny, to go moge zainstalowac, czy tez nie bedzie live?
     
  13. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie będziesz miał live'a - dostęp mają tylko testerzy
     
  14. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
  15. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bruck7 masz może wersję bez avatarów? Albo wiesz które pliki wgrać z folderu $SystemUpdate aby było bez avatarów?
     
  16. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    nie mam
    a co ci te avki tak przeszkadzają??
     
  17. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie mam miejsca na karcie pamięci, a nie chcę zaśmiecać dysku
     
  18. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    dash zajmuje bardzo mało około 120mb miejsca na dysku
    a jak coś to kup sobie pendriva 4gb (allegro - 20-30zł) i masz miejsce
     
  19. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to zainstaluj tego dasha a potem wejć do ustawień>pamięć>(najeżdżasz na)karta pamięci>Y>usuń aktualizacje

    Usuną ci się tylko awatary a dash zostanie i miejsce się zwolni
     
  20. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    2.0.12581 - ten jest uzywany przez testerów z dostępem do live..
    2.0.12567 - mam go już w xboxie, i nadal nie ma xbox live
     
  21. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    dysku nie zaśmiecisz - konsola rezerwuje kilka gb właśnie na takie rzeczy jak np. aktualizacja

    co do posta PiotrkaELO - nie koniecznie - sam usuwałem błędna aktualizację - zwolniło mi ok. 80mb a avatary pozostały
     
Wczytywanie...

Poleć forum