1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox-dashboard-nxe-360-update-2-0-12606--Sprawdzanie na LT 1.1 i na innych.;)

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez szela_512, Październik 23, 2010.

  1. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    Założyłem ten temat , abyście się tutaj wypowiadali czy chodzi ten dash na LT 1.1 Bo wcześniejsza wersja (12603) chodziła na ixtreme LT 1.1 , a ciekawe czy ta będzie chodzić.:yeye::D:D. Czekam na szaleńców , ale i też na dobrych forumowiczów , którzy przetestują to frimware na ixtreme LT 1.1 i na starszych ixtreme.;)

    Założyłem ten temat , ponieważ , na oficjalnym temacie forumowicz zakazał wpisywania się.;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    czekamy czekamy na oficjalke poprzednia wersja mojemu lt nie zaszkodziła:))
     
  4. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Mam LT 1.1 i zaraz sprawdzę:p

    A więc tak:
    Wyjąłem płytę z napędu z kopią gry,
    Odłączyłem dysk,
    Podłączyłem pena z aktualizacją,
    Zainstalowałem aktualizację,
    I właśnie gram w Fallout NV (kopia)
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wgrlem na LT i smiga wszystko tylko nie mam dzwieku jak sie konsola włancza.
     
  6. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    :p uff następna beta, która dobrze wróży :) Ta beta też nie flaguje?
     
  7. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    nie wiadomo.;)
    To trzeba poczekać do wtorku , żeby była pełna wersja w 100% , bo to są ciągle bety , które są niedorobione.;).
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jak wrócę do domu to chyba też zainstaluję tego dasha :D A ma on awatary czy nie? :)
     
  10. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    nie ma
     
  11. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    No to podziel się znami relacjami , jak to zrobisz. Ja czekam na dasha , który będzie miał awatary...
    Mi się wydaje (ale to tylko takie moje myśli) , że jakby te awatary miały coś w sobie i blokowały.;).
    Ale to chyba błąd.

    To tylko moje przypuszczenia. Najlpiej by było jakby ktoś zainstalował wersje z awatarami (12603 lub 12606) i wtedy się wypowiedział.;)

    Pozdrawiam.
     
  12. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ja mam wersje (i podalem ja w linku) do 12606 z avatarami. Pliki ludzikow w 2.0 sa w rarze, tylko, po zainstalowaniu ICH NIE MA Zobaczcie sam rozmiar aktualki - 100mb. 10mb to jest dashboard, a 90 to avatary, ktorych nie ma ..
     
  13. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    no właśnie. To może poczekam , na oficjalny , gdzie są avatary.;)..dzięki
     
  14. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    @topic - spojrzcie, co pisza nt. dashboardu 8955

    CYTAT:

    Wykrywa wszystkie konsole z dowolną wersją oprogramowania Xtreme czy iXtreme do 1.61.


    Wykrywalo? Nie mialem przerobionej i tego dashu NIGDY, wiec nie wiem :) Jesli nie, to to są czyste brednie i nic nie wykrywa, tylko ludzi strasza..


    wczoraj pisali, ze oficjalny bedzie we wtorek.. dzisiaj widnieje informacja:

    Do dnia 04 listopada 2010 - wiec juz sam nie wiem..
     
  15. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
  16. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Miałem tego dasha zarówno z iXtreme 1.6 jak i LT 1.1 i śmigało wybornie wręcz :)
     
  17. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    czyli to cale banowanie to sa tylko pogloski.. takie jest moja zdanie, chociaz informacja na ten temat wyszla juz ponad miesiac temu.. wiec nie wiem.. wyjdzie w praniu :) (we wtorek)
     
  18. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
  19. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Wyjdzie chyba im g...o . Jest to jedna wielka sciema żadnych blokad napędów nie będzie . Ile będzie jeszcze tych waszych oficjalnych wersji dasha ? Jest już z 5 tematów a ludzie i tak się boją zainstalować jakby im miał xbox wybuchnąć .

    Edit : dzien0dobry fajnie że teraz mówisz że jeden z dashy niszczy konsole . Tylko teraz powiedz jak . Dużo potrafisz gadać ale robić to już nie .
     
  20. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Xbox 360 NXE Dashboard Update 2.0.12606.0

    ktos wydal po prostu pseudo dashboard, ktory jest zepsuty i dzieki temu masz E80..
     
  21. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    a wie ktoś czy ten nowy dash będzie banować konsole?? chodzi mi tu o blokowanie live, a nie blokowanie kopi gier.
     
Wczytywanie...

Poleć forum