1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox dla świeżego

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotras94, Czerwiec 15, 2010.

  1. Piotras94

    Piotras94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Interesuje mnie zakup konsoli Xbox360. Słyszałem że najbardziej opłaca się kupić wersję elit, czy to prawda? Jak wygląda sprawa z przeróbką? Czy jest tak jak w przypadku psp że nowe konsole z określonym softem są już nieprzerabialne ? Proszę o odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. soundbass

    soundbass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w xboxie przerabia się napęd koszt to ok 100 zł, elite najbardziej się opłaca bo wychodzi najtaniej
     
  4. nikroy

    nikroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Rzeszowa
    Eeee tam. Elite znowu nie jest taki świetny. Moim zdaniem równie dobrze możesz sobie kupić premium, albo Arcade i dokupić dysk. No, ale jeżeli interesuje cię wi-fi no to Elite, bo osobno to nieopłacalne.
     
  5. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to zależy bo możesz kupić arcade i dokupić dysk tanio 20 GB w zupełności styknie
     
  6. soundbass

    soundbass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    elite niema adaptera wifi
     
  7. nikroy

    nikroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Rzeszowa
    A nie ma w paczce od razu? Może mi się coś pokiełbasiło.
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A najnowszy xbox który co dopiero wyjdzie będzie miał wi-fi dysk 250GB
     
  9. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    I będzie kosztował ponad 1000 zł a co ci dysk 250 GB
     
  10. Piotras94

    Piotras94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O tym nowym to czytałem. Czytałem również dość sporo na temat przerabiania Xboxa i decydując się na przeróbkę nie będę korzystał z internetu na konsolce, od tego mam na kompie neta. Może dacie jakieś porady w sprawie zakupu?
     
  11. Lionix

    Lionix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    A jakie tu mieć porady... idziesz i kupujesz :p
     
  12. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak nie zależy ci na wi-fi to kup arcade i dokup dysk, ja mam 20 GB i mi wystarcza
     
  13. soundbass

    soundbass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli nie chcesz grać bez XBL to bardziej opłaca się Arcade + jakiś mały dysk, jak chcesz grac przez XBL to dysk konieczny jest ze względu na DLC
     
  14. Piotras94

    Piotras94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Jakieś kable trzeba dokupywać osobno czy zestaw wszystko zawiera? Konsola będzie podpięta do TV
     
  15. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Wszystko co potrzebne masz odrazu
     
  16. Piotras94

    Piotras94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dziękuje bardzo wszystkim za odpowiedzi :)
     
  17. soundbass

    soundbass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. Piotras94

    Piotras94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokup byle jaki hdmi+ możesz czerwoną obudowę na konsolę za 70zł:p
     
  20. soundbass

    soundbass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok strzelam że ten TV ma wyjście HDMI, jeśli będziesz kupował Arcade to dowiedz się czy ma wyjście HDMI i ( w przypadku arcade i elite) sprawdz czy w zestawie jest kabel HDMI
     
  21. Piotras94

    Piotras94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ma wyjścia HDMI. Arcade jak dla mnie odpada. Pojeżdżę po sklepach i poszukam promocji co się będzie bardziej opłacało to wezmę. Jeszcze raz dzięki za wszystkie porady:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum