1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox długo się uruchamia

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez fiera24, Grudzień 27, 2015.

  1. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, posiadam xbox-a 360 "Falcon" z RGH. Mój xbox uruchamia się czasami w 10 sekund, czasami w 1 minute, a czasami w 10 minut. Dlaczego to występuje ? Da się to jakoś naprawić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Prawdopodobnie masz RGH2 i dlataego tak sie dzieje. Można poprawić czasy bootowania robiąc rgh 1.2
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Chip ace wsad auto tuning i więcej nie trzeba

    Wysłane z XPERIA T3
     
  5. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Zrobie to sam ? Xboxa oddawałem do serwisu żeby mi wsadzili chip
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    trzeba przelutowac przewody oraz zaprogramować chip.

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Lutować sam chip, czy kable na płycie głównej ?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    kable zmienić na płycie głównej na modyfikacje rgh 1.2

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  9. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Wole nie ryzykować
     
Wczytywanie...

Poleć forum