1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox długo sie wyłącza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomalek199229, Listopad 10, 2011.

  1. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    mam pewien problem jak zrobiłem flasha to konsola mi sie dłuzej wyłacza i cały czas miga dioda power
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  4. SquintRook53298

    SquintRook53298 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dioda ma pikać tylko zależeży jak długo ci się wyłacza.
     
  5. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  6. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    no trochę długo, mi się niekiedy wyłącza maksymalnie 2 sekundy, ale się przyzwyczaiłem ale 10 sekund to wydaje mi się że trochę za długo.
     
  7. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Jest ok. U mnie tez tak jest od zawsze- to poprostu dodatkowa ochrona przed rrodem i mozliwe syf na hdd. Czyszczenie cachu moze troche ten czas obnizy

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  8. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    bez dysku tez tak długo sie wyłacza
     
  9. SquintRook53298

    SquintRook53298 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mi też się wyłącza 10 sekund dodam, że mam konsolę poserwisową.
     
  11. aPoLhIzE

    aPoLhIzE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi się tak długo włącza tylko gdy nie może wykryc sieci bezprzewodowej, może o to chodzi?
     
  12. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Kumplowi się tak wyłączała bo miał załączoną opcje pobieranie w tle , nic nie pobierał ale ok 10s mu migała dioda po wyłączeniu i wentylatory chodziły , sprawdź to jak to będzie to to daj przydatne
     
  13. SquintRook53298

    SquintRook53298 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi się szybko wyłącza i mam konsole która nie była w serwisie.
     
  14. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    zrobiłem update dasha bez avataró moze dlatego tak robi szuka neta
     
  15. matin2233

    matin2233 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobioną konsole ale przed przerobieniem też mi się wyłączał 10 sek. Przypuszczam że nowe xboxy tak mają, bo mój kuzyn na starego x'a i mu się wyłącza w 2 sek. nowe x'y mają zabezpieczenia przed rrod
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wyłączcie opcję pobierania w tle i będzie się normalnie wyłączał :)
     
  17. KLAIN

    KLAIN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zamość (okolice)
    ja rowniez bym to obstawial , zwlaszcza jesli konsola jest pod netem i dioda miga. dioda zawsze miga jesli pobiera cos w tle i moze migac chwilke jesli sprawdza czy czegos nie ma w kolejce do pobierania.
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Bo tak jest i nie ma co obstawiać :) aby konsola wyłączała się od razu trzeba wyłączyć funkcję pobierania w tle :)
     
  19. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No właśnie także może prowadzący temat dał by przydatnego posta za dobrom odpowiedź . Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum