1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox dlugo wczytuje

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez diesel1511, Wrzesień 25, 2013.

  1. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam problem moj xbox bardzo dlugo wczytuje np. glowne menu gdy wychodze z gry lub wlaczam konsole. Co moge zrobic?
    Mialem sporo profili wiekszosc usunelem


    Dodam ze mam slima 250gb LT 3.0

    Przed przerobka rowniez dlugo sie ladowal
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz go podłączonego do neta to stąd takie cyrki mam podobnie gdy jest połączony.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  4. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    up pewien jesteś że jak odłacze go od neta to szybciej ruszy? mam rgh na coronie, i bootuje ładnie tylko długo wisi na tym logo xboxa na białym tle
     
  5. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam tak ze laduje mi sie to koleczko ktore sie kręci. I czasami nawet po 30-40sek
     
  6. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jakie kółeczko? te przy konsoli (które sygnalizuje ile podłaczyłeś padow, i w przypadku RROD wywala czerowne diody), jesli tak to nic z tym nie zrobić bo konsola wtedy bootuje
     
  7. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie to :).

    Takie na ekranie białe
     
  8. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bez jaj, teraz sie nawet laduje po 1-2 minuty troche to meczace jest. Wyczyszczenie pamieci podrecznej nic nie dalo
     
  9. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Był chyba podobny temat, sprawdź

    Tutaj

    Tam to chyba była wina internetu, ale czy coś się potem zmieniło to nie wiadomo .
     
Wczytywanie...

Poleć forum