1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox do internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rybol93, Październik 4, 2010.

  1. Rybol93

    Rybol93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanie, jak podłączyć xboxa do internetu radiowego? Mam internet radiowy z anteną na dachu doprowadzony kablem do komputera. Podpiąłem kabel do xboxa 360 Slime, i nie może się połączyć? Czy kupienie routera rozwiąże ten problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Powinien:p Albo do kompa podłącz karte sieciową i z tej karty kabel do x'boxa ale to jest gorsza opcja bo musisz mieć włączonego PC żeby mieć neta na x'ie
     
  4. Rybol93

    Rybol93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    orientujesz się może ile kosztuje taka karta sieciowa? I czy dałbym rade ja sam zamontować?
     
  5. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Po co ci podpinać Xklocka do kompa , żeby mież neta i tak komp bedzie musiał być włączony i przez to podwójnie prąd będziesz zużywał . Kup ruter i po kłopocie.
     
  6. xBoX961

    xBoX961 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    router na 99.9% rozwiąże ten problem ;D!!!
     
  7. Rybol93

    Rybol93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum