1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xamper8, Grudzień 16, 2010.

  1. Xamper8

    Xamper8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    Mam pytanie związane z dyskiem do slima 4gb.
    Chciałbym kupić nieoryginalny dysk 500gb czy mogę dostać za to bana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie.
     
  4. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak jak wyżej napisali,bez JTAGA wykryje Ci tylko do 250GB
     
  7. Szczymryj

    Szczymryj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A są jakieś mniejsze dyski niż 250 GB?
     
  8. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    20, 60, 80, 120, 250.
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście, że są :D

    MS wypuścił tylko 20/60/120/250GB, więc takie pliki możesz wgrać na dysk i w zależności od nich będziesz miał odpowiednią wielkość dysku działającego pod x360.
     
  10. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    80gb był w test kitach. Sygnatura działa w konsolach retail. Sowa przeprowadzał eksperymenty 1,5roku temu.
     
  11. Xamper8

    Xamper8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Acha dzięki z odpowiedzi.
     
  12. Xamper8

    Xamper8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. albanzw

    albanzw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a do slima można podłączyć tylko 250 GB i 4GB czy też inne ?
     
  14. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Przeróbka JTAG.
     
  15. Xamper8

    Xamper8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na czym polega taka przeróbka? Czy strace po niej gwarancje?
     
  16. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tak.

    Musisz lutować, odczytać nand, wyciągnąć cpu key, wgrać do nand spaczowany soft/rebooter freeboot.

    JTAG daje gry z dysku bez płyty, darmowe dlc, arkade, region free, ftp na dysk, programy homebrew, dysk jaki chcesz.

    Do jtaga potrzebujesz konsoli wyprodukowanej max do połowy czerwca 09 i dasha nie wyższego niż 7371 - jak masz wyższy to jtag odpada.
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Na Slimie i tak Jtaga nie zrobisz.
    Dysk zadziala max. 250GB bo tylko takie wyszly oryginalne i tylko do takich sa przygotowane FW.
     
  18. albanzw

    albanzw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Xamper8

    Xamper8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy opłaca się kupić kinect-a teraz?
    Jeśli go kupię będę go mieć przed ekranem 22" ile ten kinect potrzebuje miejsca?
     
  20. Benny90PL

    Benny90PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To czy się opłaca to zależy od tego czy teraz potrzebujesz, z czasem na pewno będzie tańszy więc sam nie wiem... poczytaj na google albo na forum o kinectach :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum