1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox elite + nec2690wuxi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bumblebee, Styczeń 2, 2010.

  1. bumblebee

    bumblebee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam.

    Zaraz wybieram się po nowiutkiego pierwszego X w moim życiu :)

    Mam do Was małe krótkie pytanko.
    Posiadam, monitor nec 2690 WUXI ( NEC Display Solutions ) który oczywiście jest podpięty pod kompa.
    Czy podłączając xboxa, będę musiał za każdym razem odpinać kabel monitora, czy mogę korzystać z wejscia DVI nr 2 i zmieniac w monitorze po prostu źrodło sygnału intput ? (Jaki kabel najlepiej sobie sprawić ?)

    pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeżeli monitor posiada HD to musisz kupić przejściówkę DVI -> HD
    X360 Kabel HDMI - DVI 2 m 1.3b !! PROMOCJA !! (859399942) - Aukcje internetowe Allegro

    A jeżeli nie to masz 2 opcje. Kupujesz przejściówkę z DVI na VGA i kupujesz taki kabel
    KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD ORG (863000591) - Aukcje internetowe Allegro

    Albo po prostu kupujesz wyżej pokazany kabel i kiedy chcesz pograć na X'ie to odłączasz kabel łączący komputer z monioterm i podłączasz ten od xboxa. Trochę uciążliwe ale da rade się przyzwyczaić jestem na to żywym przykładem ; )
     
  4. bumblebee

    bumblebee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dzięki za odpowiedź.

    ale mi chodzi o to, czy jak podłącze xboxa, pod drugi DVI to czy będę mógł mieć podłączonego xboxa i maca jednocześnie, ale zmieniać "inputem" co chce miec aktualnie wyświetlane na monitorze :) [ właśnie bez ciągłego podłączania i odłączania ]

    ;)
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Tak, bedziesz mógł ;]
     
  6. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak. Tylko musisz mieć odpowiednie kable; )
     
  7. bumblebee

    bumblebee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    :* ::DDD

    ********** :)

    czyli mam po prostu kupić kabel HDMI - DVI ?:)
     
  8. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    tak jest ;]
     
  9. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeśli monitor obsługuje HD to tak
     
  10. bumblebee

    bumblebee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    I wszystko jasne :) na razie, pod względem predkości odpowiedzi moje forum nr 1 ! :D haha. kurde, byle do 17.....:D

    czy polecacie, jakieś konkretne firmy kabli ? czy to wsio ryba ?
     
  11. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Tyle że przez DVI nie będziesz miał dzwięku ;) Chyba że będziesz bawił się w wyprowadzanie :p
     
  12. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Hmm. Z tego co wiem to wszystko jedno. Żaden nie oryginalny kabel nie będzie wyświetlał inaczej
     
  13. bumblebee

    bumblebee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tym sie zajmie amplituner :) hehe na bieżąco wszystko konsultuje ! żebym nie osiwiał do wieczora :)
     
  14. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Aaa. I konsole ustaw poziomo na biurku czy na czym będziesz stawiał bo może Ci płytki porysować
     
  15. bumblebee

    bumblebee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    dzięki za tipsy :)
    coś jeszcze powinienem wiedzieć ? :D

    kupuje dzis cod4, ktoś tu w to młóci ?:)
     
  16. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    E kij prawda moja stoi pionowo i żadnej płytki nie porysowała. Raczej pamiętaj o tym aby konsolę ustawić w taki sposób ażeby miała swobodny przepływ powietrza a otwory wentylacyjne nie były niczym zasłonięte.
     
Wczytywanie...

Poleć forum