1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox elite problem z netem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubek213, Maj 9, 2010.

  1. kubek213

    kubek213 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam moj kolega ma problem z polonczeniem xboxa z netem bo podlonczyl kablem eterhnet ale niestety pokazuje blad polocznenia probowalismy pare razy odlanczalismy podlacnzalismy ale nadal to samo co moze byc tego przyczyna internet ma z vectry
    dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NarutoUzumaki21

    NarutoUzumaki21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    Być może jest to wina kabla.Może podłącz kabel do czegoś innego i sprawdź czy net będzie działał
     
  4. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ustaw na konsoli wszystko na automat i zrób test łącza. net idzie prosto z modemu czy przez router?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podaj kod błędu to raz.
    Przy jakim teście ( w którym miejscu wyskakuje błąd)
    Do czego podpieliscie xboxa? Do routera, modemu, pc?
     
  6. kubek213

    kubek213 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do modemu
    a blad wyskakuje przy testu lacza czy cos w tym stylu
     
  7. kamel2k4

    kamel2k4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pszczew
    Jeśli podczas testów podłączenia bo XBL wychodzi wam błąd to macie ZBANOWANĄ konsolę.
     
  8. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w którym miejscu wyskakuje błąd ? w czasie połączenia z siecią czy połączenie z xbl?
    nie wiem jak teraz ale vectra miała przypisany ip do mac adresu także musiałbyś zmienić mac adres na konsoli. chyba ze masz jakiś router na stanie z możliwościową clona maca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum