1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Elite vs. Xbox Arcade. PROBLEM !( Pytanie)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grobla95, Październik 27, 2011.

  1. grobla95

    grobla95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam pytanie... Ponieważ koleś zepsuł mi xboxa elite i chce mi za niego dać arcade tyle ,że ma przełożyć na niego czarną obudowe z mojego elite no i oczywiście dysk nadal bede miał 120gb. Pytanie jest nastepujące : czy mi sie to opłaci ? Jakie są róznice pomiędzy konsolami oprócz dysku i koloru ? Prosze o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Płyta główna może się różnić, chyba że na przykład obydwa Jaspery, to wtedy niczym nie będzie sie różnić.
     
  4. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    witaj ;)

    za mało szczegółów jak wersja elite jasper/falcon?
    jaka wersja arcade jasper/falcon?

    jeżeli:
    Koleś chce ci dać jaspera to bierz od razu,jeżeli falcon to zależy czy też miałeś falcona bo jeżeli miałeś jaspera a gościu ci oferuje falcona to się nie opłaca
     
  5. grobla95

    grobla95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja miałem na pewno jaspera, ale zapytam sie go czy to falcon czy jasper...
     
  6. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    To dobrze jeżeli koleś ma jaspera to na pewno warto
     
  7. grobla95

    grobla95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a czytałem coś o wejściach do telewizora... ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Ze podobno arcade nie ma componet tylko composite i nie ma HDMI. OCB ??
     
  8. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Starsze wersje arcade nie miały wyjścia HDMI, lecz te nowsze/najnowsze mają na 100% chyba od 2009r(od jaspera) ale nie jestem pewien dat i płyty. Na sto procent nowsze mają HDMI. Spytaj ziomka o płytę główną, jeżeli jasper to ma na HDMI i nie ma różnicy więc warto.
     
  9. grobla95

    grobla95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wiem tyle ,że konsola jest z 2008 roku a mój elite był z 2007.
     
  10. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Obydwie konsole to Falcony, na to samo ci wyjdzie w takim razie.
     
  11. pagorek1

    pagorek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zero roznicy bierz tego arcade
     
Wczytywanie...

Poleć forum