1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox elite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nikodemr, Luty 17, 2014.

  1. nikodemr

    nikodemr Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Jako ,że bardzo możliwe iż będę miał Xboxa 360 elite ,a on nie ma wifi . Więc tutaj jest moje pytanie czy da się jakoś to zrobić żeby miał czy sie nie da?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. Nusiek383

    Nusiek383 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Psary
  5. CanciaR

    CanciaR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jedyne rozwiązanie to adapter niestety.Zastanawiam się dlaczego nie dali wsparcia dla zwykłych modemów wi-fi usb.Ale wiadomo micro$oft.
     
  6. boguswojciech

    boguswojciech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Płońsk
    Można też kupić sobie Access Point i ustawić go w trybie "Klient". Kosztuje o połowę mniej od karty Wifi Microsoftu, a działa równie dobrze. Można go też wykorzystać do innych urządzeń.
     
Wczytywanie...

Poleć forum