1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox elite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidos171, Styczeń 30, 2011.

  1. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy w xbox 360 elite jasper v2 wystepuje rrod gdy sie normalnie uzytkuje xboxa tzn. nie trzymanie w cieplych miejscach , w szufladzie itd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jeszcze jedno co zapomnialem napisac kiedy zakonczyli produkowac elite ?
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    po pierwsze nie pisz posta pod postem tylko użyj opcji EDIT

    po drugie 3rrod można trafić zawsze ale na płytach jasper praktycznie w 99,9% wyeliminowano go.

    po trzecie jak wypuścili slim'a czy od zeszłego roku (chyba że się mylę bo mogli zakończyć w 2009r.).
     
  5. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    Przy XB elite jest to rzadkością musiał byś mieć szczecie do pech by trafić na to.
     
  6. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Po to zmieniali płyty zasilacze itp... żeby nie występował na xboxie więc nie powinien ale zawsze jest jakaś możliwość... nie ma rzeczy ktore się nie psuja ;)!
     
  7. rampi2502

    rampi2502 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Ale zawsze możesz trzymać x'a w dobrze wentylowanym miejscu i problem z głowy ;pp
     
Wczytywanie...

Poleć forum