1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Falcon RGH2 - edycja - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ondameras, Styczeń 13, 2015.

  1. Ondameras

    Ondameras Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam pytanie. Otóż mam problemy z konsolą. Zawieszala się po 15-40 minutach gry. Więc poradzono mi abym się pobawił tym: http://falconfreeze.weebly.com/

    Niestety ustawiłem ANA Fuse Value na 01

    Obecnie konsola stoi 20min i nie uruchamia się. Gdzie popełnilem bląd i czy da się to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Ondameras

    Ondameras Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak skoro konsola nie chce sie wlaczyc?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  7. Ondameras

    Ondameras Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ogólnie po 40 minutach coś się włączyło ale nie pokazało obrazu. Jak włączyłem klapkę konsoli to także coś pokazało. Mało się znam na elektronice i z tym programatorem coś czuję że to mnie przerośnie.
     
  8. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No wybacz ale jeśli się na tym nie znasz to ja na twoim miejscu 10 razy bym sprawdził czy wszystko ustawiłem dobrze zanim flashnąłem nand. Teraz to jedynie programator uratuje moim zdaniem i w zależności od widzimisię serwisanta jest to tania lub droga (150zł) zabawa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum