1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xBox FAT + Wi-Fi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xBox.Rlz., Październik 16, 2012.

  1. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy można podłączyć xBoxa do Live'a przez Wi-Fi za pomocą takiego bridge'a - Mini Moduł Adapter WiFi BRIDGE OPENBOX DREAMBOX (2714349768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Dodam że mam taki router - TP-LINK TL-WR740N DSL 802.11N/G/B/ N-150MB/S (2687988195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jemol

    jemol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opolskie
    Dobre pytanie, sam przed chwila o tym myslalem. Posiadam wersje arcade i poprzez kabel Ethernet nie potrafię się połączyć. :/
     
  4. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety Xbox obsługuje tylko oryginalne adaptery WiFi od M$

    Tylko cena adaptera to ponad 100zł...

    Można jeszcze podłączyć kablem ethernet pod router z obsługą klienta (chyba prawie każdy to ma) i dzięki niemu połączyć się z drugim routerem przez WiFI i uzyskać dostęp do neta w Xboxie.
     
  5. jemol

    jemol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opolskie
    Czyli pod modem neostrady trzeba podłączyć router ? A router z x'em przez kabel ethernet?
    Chodzi o wersje Arcade.
     
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wiem co ty tam masz z tej szajsostrady ale jeśli masz Liveboxa to podpinasz się normalnie kablem ethernet i w ustawieniach sieci Xboxa dajesz IP i DNS na automatyczne i musie działać.

    Jeśli nie masz liveboxa tylko takie małe gó...ienko to zamiast niego musisz kupić router z obsługą ADSL.
     
Wczytywanie...

Poleć forum