1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Games -2 ikonka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez battle85, Luty 20, 2014.

  1. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po graniu na dysk batmana disc 1 i 2 w xbox games widzi 2 razy okladke, jak to usunac, jak daje detele to usuwa mi disc 2 rowniez z dysku jak skasowac sama 2 okladke?2 pytanie czy Batman orkham origins wymaga 2 plyt bo po skasowaniu disc 2 gra rowniez sie odpalila,czy pozniej bedzie wolal o disc 2 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5431
    Polubienia:
    1698
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jak chodzi o FSD. To na okładce dajesz Y później tam szukasz move i dajesz no section i będzie dobrze :D - Oczywiście na okładce, której nie chcesz widzieć :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o to chodzilo dzieki,ale dzieje sie to co wczesniej czyli jak odpalam gre to mruga mi czarny ekran i ikonka freestyle na przemian tak z 5 razy po czym sie resetuje i odpala od nowa menu,czym to moze byc spowodowane ?
     
  5. Mkbewe

    Mkbewe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    66
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    A co w przypadku nieprzerobionej konsoli? Mam zainstalowane BF4 i widoczne jest jako dwie oddzielne okładki: płyta 1 i płyta 2
     
  6. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mowie o rgh.tylko 2 gry assassin i batman tak dzialaja ze raz sie wlaczy 3 razy mruga czarny ekran i ikonka freestyle i sie wylacza,reszta gier dziala zawsze normalnie,a te 2 sciagane z 3 roznych zrudel iso i rgh i zawsze to samo, o co chodzi?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry przerobione do XEX/GOD?
     
  8. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak i tak,probowalem na wszystkie sposoby,pixel juz to przerabialismy jak padl dysk nagrywalismy nowego dasha i Fsa nie wiem czy pamietasz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum