1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox halo 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid911, Marzec 12, 2013.

  1. dawid911

    dawid911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    chce kupic konole taka jak w tym linku http://allegro.pl/xbox-360-320gb-edycja-limitowana-halo-4-2-pady-i3024141491.html.Problem jest w tym ze nie ma ona przerabialnego napedu i czy bylaby mozliwosc zcytania klucza z tego napedu apotem wymienilbym sobie go na inny przerabialny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Każdą konsole xbox360, idzie w chwili obecnej przerobić, zarówno na LT jak i RGH, tylko koszt LT przy nowszych konsolach (po 2011.08) jest bardzo wysoki, ok. 350-450zł .

    btw. Spoofa na slimie już nie idzie zrobić :)
     
  4. dawid911

    dawid911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nici z wymiana napedu

    a da sie wogole zczytac klucz

    ale sploofa juz na nowym napedzie zrobie wiec chce tylko klucz wyciagnac

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: xbox halo 4

    Nie dziala to tak. Musisz zrobic rgh i kupic nie zablokowane pcb.

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
Wczytywanie...

Poleć forum