1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox HDMi--->DVI-D----->VGA to wgl ruszy ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kefirekkk, Sierpień 12, 2014.

  1. kefirekkk

    kefirekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, jeśli podepne klocka do monitora za pomocą przejściówki z HDMI na Dvi a z DVI na Vga to wszystko będzie działać ?
    Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    będzie działało tylko obraz będzie analogowy a nie cyfrowy, bo korzystasz z VGA
     
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie będzie działać bez konwertera sygnału cyfrowego na analogowy. Nie bez powodu jest tyle rodzajów DVI. Z hdmi możesz zrobić dvi-d czyli dalej cyfrowy.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja widzę to tak... masz 50% szans ponieważ nie wiem jak w x360 ale dużo kart graf. PC ma możliwość puszczenia sygnału analogowego po dowolnym porcie (DVI/DP/HDMI) sam mam R9 290 który nie ma VGA i przejściówkę DP-VGAm ale to grafika i to dość nowa na konsoli pewnie takiej funkcji nie ma ale można poprostu kupić kabel VGA pod x360 :p na alledrogo ok 20zł

    Rob1N_PL
    KAŻDA grafika nawet w konsoli ma DAC (digital to analog converter) tylko kwestia czy może go wykożystać na dowolnym złączu....
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie będzie to działać, karty w PC inna bajka
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    to by trza sprawdzić ale nic nie zmienia tego, że są kable VGA dla x360
    [​IMG]
    sam używałem 2 lata takie coś :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum