1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox i brak obrazu w tv

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez OmnfG, Październik 19, 2009.

  1. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kupilem nowego xboxa i po odlaczeniu starego podlaczylem go tak samo jak tego starego i dzwiek jest normalnie ale niema obrazu. Probowalem kablem od starego xboxa i jest to samo. Ktos wie co to moze byc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Sprawdz podlaczenie kabla i ustawienia .
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    taki dynsk na kablu przy wtyczce do xoxa jest.Przestaw go na SD czy tam TVvvv
     
  5. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zawsze mialem na hdtv ustawione telewizor jest lcd tylko niemam kabla hd
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kup kabel HDMI za 30zł i zobacz czy działa...
     
  7. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na hdmi działa bo na kablu znajomego sprawdzalem ale chwilowo takiego kabla niemam a chcialbym pograc, zreszta cos chyba jest nie tak skoro niedziala? w opcjach na xboxie trzeba cos zmienic czy jak ?
     
  8. gomatekgo

    gomatekgo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli to kabel component to na wtyczce ustaw przełącznik na TV nie HDTV i powinno ruszyć.
     
  9. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    poszlo wlasnie tak, ale dziwna sprawa bo na starym xboxie mialem HDTV caly czas i normalnie chodzilo, wczesniej tez na tv przelaczalem byl restart konsoli i dalej czarno, dopiero jak wszystko odlaczylem i przestawilem na TV to zaskoczylo
     
  10. licanin

    licanin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ełk
    mam problem z obrazem a właściwie jego brakiem jest tylko sam dźwięk. Kabel mam Component i przełączony jest na TV. Kilka dni temu grałem i było ok teraz jak włączam jest sam dźwięk.Ktoś może wie co jest nie tak?
     
  11. Slighty

    Slighty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    To i ja się dołącze do pytania ... wcześniej grałem na 1080i na componencie wczoraj wziąłem klocka do kolegi i zmieniłem na 1080p i tu mam problem bo gdy podłączam pod swój tv to pisze out of range bo mój tv nie obsługuje 1080p jak wrócić do starego ustawienia? jak zmienie na tv to działa normalnie no ale tam się nie da zmieniać ustawień hd..
     
  12. Slighty

    Slighty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    Przepraszam, że post pod postem ale nie wierzę, że nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie :( proszę o pomoc..
     
Wczytywanie...

Poleć forum