1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox i dźwięk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nasty_mind, Grudzień 7, 2012.

  1. nasty_mind

    nasty_mind Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam problem, a mianowicie mam podłączonego xboxa 360S do monitora za pomocą kabla hdmi-dvi. Niestety moj monitor nie posiada wbudowanych glosnikow, ani wyjscia na glosniki i jestem zmuszony grac bez glosu. Stad moje pytanie: czy jest jakakolwiek mozliwosc, aby jakos ten dzwiek uzyskac?

    Z gory dzieki i pozdrawiam,
    nasty mind
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dvi vga kabel do xa ma dwa kable cinch od dzwieku . Wiec uzyj takiego kabla zamiast hdmi
     
  4. nasty_mind

    nasty_mind Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak, ale X ma wyjscie hdmi i takie szerokie, nie wiem jak sie nazywa.. Wiec jak mialbym podlaczyc dvi vga?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jest taki kabel z tym szerokim vga xbox na alegro znajdziesz takie
     
  6. nasty_mind

    nasty_mind Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mozna gdzies dostac taki kabel tylko, ze zamiast vga jest dvi?
    [​IMG]
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dvi xbox jak nie ma to przejsciowka vga dvi
     
Wczytywanie...

Poleć forum