1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox i Ixtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Squit, Marzec 21, 2010.

  1. Squit

    Squit Banned

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam i z gory przepraszam . Przeczytalem Faq i rozejrzalem sie po wszystkich dzialach lecz na to nie trafilem. A wiec przechodze do sedna kupilem xboxa elite na allegro i chcialem sprawdzic jaki ixtreme jest wgrany da sie to jakos zrobic? Ps. moze ktos wyslac link skad sciagac szybko gry na x-a :) ?
    A i jak ktos przy okazji moze wytlumaczyc jak wgrac nowego ixtreme
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Musialbys sciagnac nowsza gre (modern warfare 2 np.) i sprawdzic. jezeli zamiast Zagraj w Modern Warfare 2 (R) będzie Otwórz DVD to znaczy,ze masz ixtreme 1,4 , 1,6, 1,61..
    A nowego ixtreme nie wgrywaj samemu,jezeli sie na tym nie znasz. Lepiej zaplacić te 50zł i bez problemu grać :D

    http://tinyurl.com/crpg93 tu masz gry :D
     
  4. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Squit

    Squit Banned

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ta z tymi grami to ja mam ******** tylko ze gra sie bedzie z tydzien sciagac . Czyli tak czy siak musze sciagnac nowsza gre ;/
    Matgar # Mail4Us - Mail Resender, p2m, op2m, Moorhunt, M4UDownloader. - moglbys mi wytlumaczyc co i jak z tym na pw?
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Jeżeli masz przerobionego x`a to wgranie nowego ixtreme jest bardzo proste. Nie potrzebujesz nic więcej oprócz kabla SATA, kontrolera SATA na chipsecie VIA i JF lub DosFlash. Gierki najlepiej oczywiście z torrentów:D
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ściągnij jakąś nowszą grę z wave4 ( np. CoD:MW 2 ) i wypal jeśli zadziała to masz 1.61 wzwyż , jeśli nie zadziała spaczuj obraz do wave 3 i sprawdż jeśli dalej nie odpali to spaczuj do wave 2 . Na którymś z etapów musi się uruchomić i będziesz wiedział do jakiego wave paczować i jaki ( z grubsza ) masz ixtreme .
     
  8. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Kontroler na VIA nie jest wymagany. Flashowac możemy również na kontrolerach z innymi chipsetami
     
  9. Squit

    Squit Banned

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzieki czyli najprosciej mowiac trzeba sciagnac gre i wypalic ;/ . Kiedys trzeba to zrobic ;D. Tylko mi sie tak wolno gry z torrentow sciagaja?
     
  10. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podepne się pod temat,posiadam to wszystko co napisałeś,mam obecnie ix 1.6 a chciałbym LT.Gdzie mozna znaleźc jakąś instrukcje uaktualnienia ixtreme bo na forum jest tylko flash od zera.
     
  11. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Masz tutaj http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/upgrade-z-1-51-do-lt-40966.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum