1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX i MW3

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ILCZYN, Styczeń 25, 2012.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Cześć.
    Kolega kupił XBOX 360 ELITE JASPER niby z lt2,0 a codmw3 który mi działa u niego nie chodzi.
    Wyskakuje "PŁYTA NIE JEST OBSŁUGIWANA".
    O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Ale to jest LT 3.0?
    Facet mówił że to LT 2.0
    Nawet jeśli to LT 2.0 to w tym tutku nic nie jest wyjaśnione:(
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry na lt 2.0 nie działają na lt 3.0.
    Gry na lt 3.0 nie działają na lt 2.0.
     
  6. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Ale ja mam LT 2.0 i on ma LT 2.0!
    Da się jakoś sprawdzić jaka wersja LT jest wgrana?
     
  7. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    A jak mamy pewność że i ja i on mamy lt 2.0 to co zrobić?
    U mnie gra działa u niego nie.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Chyba nie da się sprawdzić. Jedyne co możesz zrobić to wgrać lt 2.0.
     
  9. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  10. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    To chyba nie jest odpowiedź na moje pytanie:(
    A jak sprawdzić jakie jest LT?
    Mógłbym prosić o poradnik?
    I w razie czego jak wgrać LT 2.0?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jest to odpowiedź na twoje pytanie, niestety.
     
  12. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    No ale mam pewność że mamy lt2.0, więc dlaczego ta gra nie chodzi?:(
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może ty masz napęd Hitachi i wtedy iHAS jest konieczny.
     
  14. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Nie, napędy są liteony.
    I np. assasin's creed działa normalnie mi i jemu.
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Revelations?
     
  16. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to nic dziwnego, bo ona nie ma zabezpieczeń XGD3.
     
  18. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    No dobra więc dlaczego nie chodzi u niego COD skoro takie same konsole, ten sam soft napędu, ten sam dash?
     
  19. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Są dwie możliwości.. Pewnie nie ma LT 2.0 (co z tego, że mu facet powiedział, ze ma) albo ma cichą aktualizacje..
     
  20. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Chyba aktualka wypada, bo gry chodzą wszystkie poza tym codem, fifa 12 itp.
     
  21. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jak nie aktualizacja, to brak LT 2.0. Najlepiej napisz jakie gry chodzą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum