1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox i robienie konta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ukaszoczko1, Grudzień 30, 2010.

  1. ukaszoczko1

    ukaszoczko1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bray(Irlandia)
    Witam mam do was pytanie.Otóż mam taki problem że chce dołączyć do xbox live i mi wyskakuje zebym aktualizowal cos a mi to wyskoczylo z 4 razy juz.hhmm moze da sie zrobic xbox live na necie potem to jakos dac na xboxa ?
    jak cos jestem podloczony do routera przez kabel ethernet jak to ma jakies znaczenie prosze powiedziec oco chodzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie rozumiem twojego problemu. Zwłaszcza tego: ".hhmm moze da sie zrobic xbox live na necie potem to jakos dac na xboxa ?"
     
  4. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pewnie chodzi o aktualizacje dasha jak łączy się z xbl.
     
  5. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz zrobić sobie konto na Xbox.com, a potem zalogować się na to konto z poziomu Xboxa. Możesz powiedzieć co konkretnie Ci wyskoczyło 4 razy?
     
  6. ukaszoczko1

    ukaszoczko1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bray(Irlandia)
    no ja juz zrobilem wszystkie updaty i dalej nie moge sie zalogowac
     
Wczytywanie...

Poleć forum