1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBox i Stary TV

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HawranX, Styczeń 18, 2011.

  1. HawranX

    HawranX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam:)
    Jestem nowy i mam zamiar zakupić Xboxa360 Arcade ale nie wiem czy będzie mi chodził na Starym Telewizorze Marki Supra

    Prosze odpowiedz:)Z góry dzieki


    [Zdjęcie Wejść]
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak bedzie przez SCART (to po lewej) ale napisy moga byc nie czytelne w dashboardzie (glowne menu konsoli)
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Bedzie rowniez chodził przez audio/video gdy podlaczysz przez chinche:) A napisy nie beda czytelne wszedzie..
     
  5. kamik525

    kamik525 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    powinno działać :)..A posiadasz może monitor LCD???? bo jeżeli tak to możesz dokupić kabel AGP i będzie Ci też dobrze chodzić :).
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Chyba chcialeś napisac o kablu VGA a nia AGP. AGP to rodzaj szyny w karcie graficznej:p
     
  7. swierzak

    swierzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mialem X-a na 32" kineskopowym.
    Wszystko ok, dalo sie grac i w ogóle.
    Dash byl czytelny jak najbardziej lecz same menu gier juz nie. (nie wszystkich) tylko tych co mialy male literki :)
     
  8. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podpinanie xboxa do TV crt to jest porażka, taką samą grafikę miałem na Playstation2 które sprzedałem na rzecz xboxa. Radar w gta cholernie nie czytelny, nie było widać gps'a, napisy w telefonie też nie czytelne. No po prostu do bani. Ale pożyczyłem kabel vga od kumpla i jest pięknie - znaczy nie idealnie, ale jestem usatysfakcjonowany.
     
  9. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Da się grać na crt ale nie będzie to śmigać tak jak powinno.Ja na początku grałem bez HD na monitorze Technika19 ale to była totalna porażka więc zainwestowałem w Telewizor THOMSON26 LCD full HD i jest gid.Tobie również radzę zainwestuj w jakiś porządny TV lub monitor ale z HD
     
  10. arczi1985

    arczi1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    mieście
    Z całym szacunkiem, ale kolega zapytal tylko czy moze podlaczyc konsole do telewizora CRT i odpowiedz juz uzyskał. Wiec komentarze w stylu "podpinanie Xboxa 360 do telewizora CRT to porażka" chyba sa zbedne...
     
  11. HawranX

    HawranX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam stary Monitor Hivision CT1772PF
     
Wczytywanie...

Poleć forum