1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox i wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez peresada, Listopad 20, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. peresada

    peresada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Jak wiadomo, wbudowane wifi ma tylko slim. Czy jest jakas mozliwosc, majac starsza wersje konsoli, na posiadanie tego wifi? Co dokupic, itd.....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    283
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Pewnie, poszukaj wifi adapter x360 pasuje do każdego xboxa tj. Arcade Core Elite Premium. Jest podłączany do tylniego portu USB i mocowany z tyłu na dwóch ząbkachw tych dziurkach co masz przy dacie produkcji : ) Poszukaj na allegro takie pudełeczko z antenką :) Jeśli możesz daj przydatne :D
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. peresada

    peresada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Ok, dzieki za odpowiedz, o to mi chodzilo. Byc moze kupie jednak slima, wiec wtedy problem zniknie :)
     
  5. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Co do zakupu - Slim albo Jasper , z tym że musisz dokupić ten adapter w przypadku Jaspera.
     
  6. chudy456

    chudy456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    TELFORD
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Niestety cena jest wysoka, jak dla mnie najlepiej kupić nowego Slima, dopłacić trochę więcej niż za Jaspera i mieć to Wi-Fi, a przy okazji nowszą generację konsoli.
     
  8. peresada

    peresada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    No raczej. Pytajac, myslalem, ze jest jakis "troche" tanszy sposob :)
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kolego slim to nie jest nowa generacja ..... kup router z trybem clienta i bedziesz miał taniej...na allegro są po 60 zł
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum