1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox i wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez peresada, Listopad 20, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. peresada

    peresada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Jak wiadomo, wbudowane wifi ma tylko slim. Czy jest jakas mozliwosc, majac starsza wersje konsoli, na posiadanie tego wifi? Co dokupic, itd.....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Pewnie, poszukaj wifi adapter x360 pasuje do każdego xboxa tj. Arcade Core Elite Premium. Jest podłączany do tylniego portu USB i mocowany z tyłu na dwóch ząbkachw tych dziurkach co masz przy dacie produkcji : ) Poszukaj na allegro takie pudełeczko z antenką :) Jeśli możesz daj przydatne :D
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. peresada

    peresada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Ok, dzieki za odpowiedz, o to mi chodzilo. Byc moze kupie jednak slima, wiec wtedy problem zniknie :)
     
  5. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    407
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Co do zakupu - Slim albo Jasper , z tym że musisz dokupić ten adapter w przypadku Jaspera.
     
  6. chudy456

    chudy456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    TELFORD
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    407
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Niestety cena jest wysoka, jak dla mnie najlepiej kupić nowego Slima, dopłacić trochę więcej niż za Jaspera i mieć to Wi-Fi, a przy okazji nowszą generację konsoli.
     
  8. peresada

    peresada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    No raczej. Pytajac, myslalem, ze jest jakis "troche" tanszy sposob :)
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kolego slim to nie jest nowa generacja ..... kup router z trybem clienta i bedziesz miał taniej...na allegro są po 60 zł
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum