1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox i xgd3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MrPapas, Sierpień 4, 2012.

  1. MrPapas

    MrPapas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem od kolegi xboxa już przerobionego. Dostałem od niego troche gier przerobionych i nowych więc wiem że chodza i wszystko działa. Samemu nagrałem fife12 i chodzi,( nie jest w xgd3 - 6,7 GB). Teraz próbuję zainstalować grę CoD Modern Warfare 3. Nagrywam według poradników które to tłumaczą w komputerze wszystko jest ok a gdy wkładam płytę do xboxa to wychodzi czarny ekran i nic. Czy to może być wina napędu, dodam że nie mam liteona. Czytałem że przy niektórych grach musi być liteon do nagrywania bo inaczej nie pójdzie. Jak myślicie, czy to może być wina gry. Czy gdy kupie liteona to będzie wszystko chodzić? Dzięki za ew. odpowiedzi:)I proszę o pomoc bo już poszło z 5 verbatimków na marne i nie wiem co dalej zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaki dash , trick z mp3 stosowales jesli gra byla nagrana zwykla nagrywarka , a jak masz liteon ihas to gra na nim nagrana dziala bez tricku
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jakie LT masz?
    Poradniki są w dziale ISO---> Artykuły.
     
  5. MrPapas

    MrPapas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jakie mam LT, ale kolega mówi że wszystkie najnowsze pójdą.
     
  6. MrPapas

    MrPapas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to za trick mp3?Nie robiłem go.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    to nie chodzi ze pojda tylko oto pod jakie LT 2.0 czy 3.0 wypalas gre (jesli wypaliles pod 2 a masz 3 to nie zatrybi i na odwrót) zapytaj kolegi co miał i tyle potem poradnik do wypalenia pod odpowiednie LT i tyle)
     
Wczytywanie...

Poleć forum