1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX jaka to wersja ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KarolloPL, Luty 16, 2013.

  1. KarolloPL

    KarolloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam :) Chciałbym dowiedzieć się jaka to wersja Xbox'a, wszędzie szukałem takiej wersji ale nigdzie nie znalazłem ? Czy ktoś kiedyś widział taką ? Dodam jeszcze że ma wmontowany HDD 250GB.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: XBOX jaka to wersja ?

    Pierwszy xbox, ktoś mu tylko dysk duży wrzucił.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. KarolloPL

    KarolloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, że to pierwsza generacja Xbox'a. Chodziło mi o ten wygląd zewnętrzny czy to nie jakaś edycja limitowana.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: XBOX jaka to wersja ?

    Nie, to zwykła naklejka. Kiedyś było tego pełno. Z limitowanych byka tylko biała, biała przezroczysta i zielona przezroczysta jeśli dobrze pamiętam.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. KarolloPL

    KarolloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za odpowiedzi, już myślałem że to jakiś unikat :) Mam jeszcze jedno pytanie, bardziej techniczne. Ostatnio wzięło mnie na GTA SA i zacząłem przechodzić misje od początku. Teraz jestem na 20-ileśtam i konsola zaczęła notorycznie wyświetalać błąd "There's a problem with the disc you using it may be dirty or damaged", gra się załaduje i znowu to samo...Wiem że to głupie pytanie bo jest tego dużo na Google, ale dotyczy to X360 albo błąd nie jest wyświetlany tak często. Dodam jeszcze, że zawsze kiedy chcę zapisać grę to zapisuje ją na miejscu starej (nadpisuje plik ?), czy to ma jakiś wpływ na wyświetlanie błędu tak często ?
     
  8. WerJar

    WerJar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódz
    There's a problem with the disc you using it may be dirty or damaged


    Płyta może być zabrudzona lub zniszczona, nie masz jej porysowanej czy coś? możliwe, że laser trzeba przeczyścić albo pada laser.
     
  9. KarolloPL

    KarolloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej nic z laserem bo inne gry normalnie działają. Po usunięciu zapisów GTA z dysku gra normalnbie działa i nie wyświetla błędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum