1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox jaki wybrac?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez profseb1, Maj 28, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. profseb1

    profseb1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, przymierzam się do zakupu xbox 360 zastanawiam się tylko nad wersjami, bedzie mi sluzyla do grania (nie bede jej przerabial) rowniez przez internet w gry za ms punkty, do aktualizacji systemu oraz chciałbym też oglądać na niej filmy poprzez mój PC( wiem ze jakos to sie da zrobic, jeszcze o tym nie czytalem za duzo) zastanawiam się nad tym czy dysk twardy bedzie mi do tego potrzebny czy wystarczy bez problemu tylko wersja 256mb?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Ja bym proponował wersje z dyskiem. Po zainstalowaniu gry na hdd "nie męczysz" lasera oraz konsola dużo ciszej chodzi, a także szybciej wczytuje gry. Poza tym na dysk instalujesz emu xbox'a 1.
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też bym brał z dyskiem.
     
  5. Kniaziu

    Kniaziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bierz z dyskiem.
     
  6. profseb1

    profseb1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mam rozumiec ze jak juz kupie gre to jest opcja instalacji jej tak? i drugie pytanko - to nie lepiej kupic wersje arcade i dokupic dysk 20gb od wersji elite? wychodzi sporo taniej
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    elite posiada 120gb, poza dyskiem jest jeszcze ta duma z posiadania czarnego, niepospolitego koloru ;)
     
  8. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Uwierz mi na słowo że dysk 20 to mało. Sam mam 60 GB i sie zastanawiam nad co najmniej 120.
    Tak dobrze zrozumiałeś - można instalować gry na hdd konsoli. Jedna gra zajmuje ok. 6 GB. Konsola chodzi wtedy ciszej bo nie kręci płytą w napędzie dvd.

    Co do koloru jak pisze AiZo to nie pospolity to będzie jak se pomalujesz na własny kolorek :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum