1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX Jasper wart?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcinkult, Czerwiec 27, 2013.

  1. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam. Jutro prawdopodobnie pojadę po xboxa mojego, i mam pytanie czy warto :

    100% sprawna konsola x-box 360 jasper
    data produkcji 03.03.2009 z l.t 3.0
    + przejściówka euro scart
    + kabel hdmi
    + zasilacz
    + kabel 3x chinch
    + pad miesiąc temu były regenerowane gałki
    + 5 gier
    + dysk 20 gb

    CENA TO MIĘDZY 350-380 zł , i teraz pytanie, czy on mi pochodzi jeszcze przez parę lat czty go może trafić szlak? Napisałem do gościa jak go używał i czekam na odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Myślisz ,że gość Ci napisze: Grałem 2 razy w miesiącu ??
    Jeżeli to Jasper to małe prawdopodobieństwo przegrzania.
    Czy pograsz parę lat ?? - nikt Ci na to nie odpowie.
    Może i warto, nie wiem na jakim poziomi kształtują się ceny za używane JASPER'y.
     
  4. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Wypytałem go o to jak była używana, jak ją przechowywał, gdzie stała itp.. No a reballing tak średnio to po ile? bo na allegro ceny są tak różne jak sprzedawcy...
     
  5. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Bierz jasperka śmiało :D
    Szlag go nie trafi jeśli koleś nim nie rzucał.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie martw się rebal nie będzie potrzebny chyba że robił z nią cuda na kiju.
    gałki po regeneracji to minus ale najważniejsze żeby pad działał i nie 'uciekał'.
    jako plus można zaznaczyć dysk - mały bo mały ale jest.
    350 to cena odpowiednia, jeśli te gry są oryginalne to nawet bardzo dobra - ale wydaje mi się że są to kopie.
    na pewno nie przepłaciłeś, cena na odpowiednim poziomie.

    btw. ja tyle zapłaciłem 4-5 lat temu za nieprzerobionego xenona :)
     
  7. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Jeszcze nie przepłaciłem, konsola stoi za 380 do negocjacji, pojadę do niego i potarguję się.. Przy okazji zobaczę jak działa. Problem własnie z tym że rezygnuje z w miarę dobrego kompa na rzecz Xboxa. I nie chcę żebym kupił crap..
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W miarę dobrego kompa za 380zł ??

    Jasper'y i Slim'ki już się raczej nie przegrzewają.
    Jedyne co może (ale musi) paść, to laser w napędzie.
     
  9. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    To wygląda mój deal tak :

    Sprzedaje mój pc :
    -Intel C2D 2.66 GHZ, 2GB RAM, GeForce GT8500 , 250 GB, Modecom MC400ATX, Gigabyte p31-s3g SPRZEDAJE ZA 400 zł i gratis dostaje

    kompa : - Intel Celeron 2 GHz, 768 GB RAM, 80GB, Modecom Feel 400 , i płyta gówna ABIT abit is7/is7-e(inteli865-ich5)


    I robię tak: kompa zostawiam do neta i muzyki, a xbox do grania więc wydaję na niego kasę i dokupuję sobie nagrywarkę, kabel vga, płytki i P&CH z allegro.
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wystarczy, ważne żeby IMGBurn śmigał i możesz nawet mieć kompa z epoki kamienia łupanego :)
    Nagrywarkę do płyt kup IHAS 124b i wszystkie gry będą hulać bez problemu (płyty verbatim).
     
  11. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Na ihasa mnie nie stać, więc pójdę po kosztach i kupię TSST SH-202 a mam pytanie, co sądzicie o zestawach Play i Charge za 9 zł z allegro? Używał bym do łądowania . Xbox nie będzie podłączony pod neta, a jak go nie używać będę to mogę go wypiąć z gniazdka?
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mam taki za 14,0 play and charge i jak już MUSZĘ z niego skorzystać to wiadomym jest że będzie zajęty kolejny slot USB bo działa tylko pod kablem, bateria trzyma maks 2 godziny.
    a co do nagrywarki to radzę na razie się wstrzymać bo innymi nagrywarkami niż IHAS nie nagrasz poprawnie większości wychodzących obecnie gier i po prostu mija się to z celem. Jeśli Cię nie stać to albo popytaj tutaj na forum czy nikt Ci nie opyli albo po prostu wstrzymaj się i kup w późniejszym czasie.
    LT 3.0 i IHAS to tak samo jak RGH i Chip - nierozłączna para :D
     
  13. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Ale z tego co wiem to przez burnermaxa jest oblsugiwany TSST SH202. A mogę nagrać to wszystko na Omegach ? Znalazłem takie printable na tablicy po złotówce.
     
  14. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jak chcesz jechać po taniości to się baw.
    z Ihasem i verbatimami nie masz żadnego problemu co potwierdzą również inni userzy.
    z tym burner maxem to nie wiem jak jest i jak się to sprawdza bo sam nigdy z tego nie korzystałem więc w tym miejscu niech wypowie się ktoś inny.
     
  15. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    mozesz. ale jakie bedą tego skutki sam zobaczysz :)
     
  16. Marcinkult

    Marcinkult Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Ogólnie na sam początek chcę się zamknąć z tym całym *******nikiem w 450 zł.
    Póki co to wygląda tak

    Xbox -360 zł
    Kabel VGA - 26 zł
    P&CH - 15 zł
    4xVerbatim - 20 zł
    TSST SH202 - 30 zł
    RAZEM 450 zł

    Na poczatek czaje się na gta 4 , nfs shift, nfs the run,tdu2, COD Black Ops
     
Wczytywanie...

Poleć forum