1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox jtag ;}

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Marian112, Sierpień 16, 2010.

  1. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema mam szybkie pytanie z 4 godz temu zakupiłem xboxa ;] i mam kernel 2.0 7363 i czy da się na nim zrobić jtaga ?; ]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    data produkcji ?
     
  4. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy w innych arcade też tak charczy napęd.. ??
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Konsole do JTAGA tylko z kernelem nizszym niz, lub równym 7371 i do 18 czerwca 2009r.
    Masz z lipca więc po zawodach.
     
  7. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to lipa .. temat idzie do śmietnika ;/ jednak zkazany jestem na x live ;] a jest coś co mogę podłączyć do x i sieć bezprzewodową mieć ?? ;]
    oraz czy może konsola stać na ławie ? ;]
     
  8. kzkzg

    kzkzg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musisz kupic AP lub router ktory da rade ustawic w tryb klienta. albo orginalna karte wifi od microsoftu, router wyjdzie duzo taniej
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Sprecyzuj dokładniej. Ogólnie napęd chodzi głośno ale nie powinien "charczeć"
     
  10. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie koniecznie , niektóre konsole z lipca są również podatne na jtaga.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nieprawda, jeszcze nikt sie z taka nie spotkal. to tylko spekulacje ze moga sie trafic jakies resztki magazynowe plyt i byc zamontowane w konsolach z lipca. Ogolnie jesli konsola ma liteona v2 to na bank sie nie da zrobic jtag.
     
  12. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak jest już v2 to faktycznie po ptakach bo nie ma punktów dla jtaga
     
  13. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czy jest jakaś różnica w awaryjności między xbox arcade Jasper a Elite jasper ? :}
     
  14. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napęd mam chyba liteon jak wkładam płyte to głośno hałasuje ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum